آینده کشاورزی از نظر بیل گیتس


این مقاله قبلاً در 2 آوریل 2021 منتشر شده بود و با اطلاعات جدید به روز شده است.

بیل گیتس ، میلیاردر فناوری ، بنیانگذار و مدیرعامل سابق مایکروسافت ، ممکن است برای نقش برترین کشاورز آمریکا مناسب باشد. اما او بی سر و صدا زمین های وسیعی از ایالات متحده را تحت پوشش شرکت سرمایه گذاری Cascade Investment LLC جمع آوری کرده است و اکنون حداقل 242،000 هکتار از زمین های کشاورزی ایالات متحده را در اختیار دارد.1

این یافته توسط مجله اریک اوکیف ، “The Land Report” ، که سالانه لیستی از 100 مالک بزرگ زمین در ایالات متحده را ارائه می دهد ، ارائه شده است. این خرید سال 2020 از 14،500 هکتار “اصلی” در ایالت واشنگتن بود که ابتدا توجه اوکیف را به خود جلب کرد ، زیرا او فروش بیش از 1000 هکتار را “رویدادهای ماه آبی” می نامد.

هنگامی که او عمق بیشتری پیدا کرد ، خریدار 14،500 هکتار – در قلب برخی از گرانترین زمین های مسکونی در آمریکا – به عنوان یک شرکت کوچک لوئیزیانا ثبت شد. اوکیف به نیویورک پست گفت: “این بلافاصله زنگ خطر را به صدا در آورد.”2 معلوم شد که این شرکت به نمایندگی از Cascade Investment برای بیل گیتس عمل می کند و او مالک زمینی نه تنها در واشنگتن بلکه در ایلینوی ، آیووا ، لوئیزیانا ، کالیفرنیا و چندین ایالت دیگر است.

اوکیف می نویسد: “بیل گیتس ، بنیانگذار مایکروسافت ، دارای تغییر جنسیت است.” “کشاورز بیل ، مردی که بیش از هر کس دیگری در آمریکا زمین کشاورزی دارد.”3 واضح است که گیتس چشم انداز بزرگی نسبت به آن سرزمین دارد ، اما متأسفانه شامل روش های کشاورزی ارگانیک ، بیودینامیکی یا احیا کننده نیست ، که برای بهبود اکوسیستم ها و تولید غذای واقعا پایدار و تغذیه کننده برای نسل های آینده مورد نیاز است.

در عوض ، زمین زیرزمینی برای محصولات ذرت و سویا حتی با مهندسی ژنتیک (GE) در نظر گرفته شده است – غذاهای اصلی برای تامین مواد غذایی مصنوعی و فرا پردازش شده.

گیتس و گوشت تقلبی برای کشاورزی صنعتی هدف دارند

شرکت گوشت تقلید Impossible Foods توسط Google ، Jeff Bezos و Bill Gates تأمین مالی شد ،4 و گیتس به روشنی تصریح کرده است که معتقد است تغییر دادن به گوشت گاو مصنوعی راه حلی برای کاهش انتشار متان ناشی از حیواناتی است که در عملیات تغذیه متمرکز حیوانات (CAFOs) تولید می شوند.5

توصیه قوی برای جایگزینی گوشت گاو با گوشت تقلبی در کتاب گیتس “چگونه از بلایای آب و هوایی جلوگیری کنیم: راه حل هایی که داریم و پیشرفت هایی که ما نیاز داریم” است که در فوریه 2021 منتشر شد.6 او در مصاحبه با MIT Technology Review ، تا آنجا پیش می رود که می گوید رفتار افراد باید تغییر یابد تا دوست داشته باشند گوشت تقلبی را بیاموزند و اگر این کار نکرد ، مقررات می تواند این ترفند را انجام دهد.7

در ایالات متحده ، مصرف کنندگان به طور فزاینده ای به دنبال غذای سالم ، واقعی و حداقل فرآوری شده هستند. گوشت تقلبی مانند برگر غیر ممکن برعکس است – یک غذای تقلبی بسیار پردازش شده ، اما به عنوان چیزی خوب برای شما و محیط زیست پنهان شده است.

در کجای طبیعت می توانید موادی مانند مخمر مهندسی ژنتیک شده ، کنسانتره پروتئین سویا ، نشاسته غذایی اصلاح شده و پروتئین سویا جدا شده را بیابید؟ پاسخ هیچ جا نیست و بخش مهمی از مشکل در آن نهفته است.

با این حال ، گیتس و پت براون ، بنیانگذار غذاهای غیرممکن ، معتقدند که “استراتژی برنده” برای آینده کشاورزی شامل “یافتن راه هایی برای کشاورزان برای تولید ذرت و سویای بیشتر در هر هکتار است … در حالی که میزان انتشار کربن را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.”8 به گزارش فورچون:9

“به طور شگفت انگیزی ، هم گیتس و هم براون معتقدند که دانه های اصلاح شده ژنتیکی و علف کش های شیمیایی ، در دوزهای مناسب-و نه کشاورزی ارگانیک-برای مهار انتشار کربن بسیار مهم است.”

گیتس و براون از GMO ها و مواد شیمیایی پشتیبانی می کنند

هنگامی که حیوانات بر اساس کشاورزی احیا می شوند ، یک اکوسیستم کامل ایجاد می شود ، که هم برای زمین شفابخش است و هم برای کشاورزانی که آن را نگه می دارند مولد است. خوردن گوشت مترادف با آسیب رساندن به محیط زیست نیست: این شیوه های کشاورزی صنعتی است که باعث آسیب می شود. برخی همچنین معتقدند خوردن گوشت به معنای تخریب جنگل های بیشتر است تا حیوانات بتوانند چریدن کنند ، اما اغلب این مراتع و چمنزارهایی هستند که برای کاشت مازاد ذرت برای اتانول شخم زده شده اند.

زمین های کشاورزی ایالات متحده قبلاً تحت سلطه دو چرخه کاشت ذرت و سویا ، عمدتا برای خوراک دام صنعتی است. همانند عملیات تغذیه متمرکز حیوانات ، این محصولات تک محصولی که حاوی مواد شیمیایی هستند ، محیط زیست را ویران می کنند و حتی اگر غذاهای گیاهی باشند ، بخشی از مشکل هستند ، نه راه حل.

به جای بازگشت به کشاورزی بازآفرینی ، که در آن دامها و محصولات زراعی در یک سیستم همزیستی و مکمل که عملکرد طبیعت را تقلید می کند ، ادغام شده اند ، شرکتهای شیمیایی مانند Syngenta از ویرایش ژن ، مهندسی ژنتیک ، مواد شیمیایی و بیولوژیکی برای ایجاد خطوط بذری ترکیبی استفاده می کنند. بادها ، سیل و خشکسالی و دیگر عناصر کشاورزی ایجاد شده در آزمایشگاه.

همه اینها مبتنی بر فناوری برای پیشبرد حفاظت از بذر و محصول است ، در آنچه “پارادایم جدید کشاورزی” نامیده می شود. اگر گیتس راه خود را داشته باشد ، ارگانیک از تصویر بیرون رانده می شود. Fortune گزارش داد:10

گیتس – بزرگترین مالک زمین های کشاورزی آمریکا – اذعان می کند که کشاورزی ارگانیک بیشتر از کشاورزی معمولی برای محیط زیست مضر است. در پاسخ پادشاهی از رشیدا جونز در دسامبر 2020 ، “آیا خوردن غذاهای ارگانیک کمک کننده است؟ [reduce emissions]؟ ‘ گیتس پاسخ داد: خیر ، محصولات ارگانیک به زمین بیشتری نسبت به تکنیک های معمولی کشاورزی نیاز دارند. من می دانم که این یک پاسخ عمومی نیست. ‘ جونز با صدای بلند گفت: “سخت بگیر ، بیل!”

براون همچنین طرفدار GMO ها و علف کش های شیمیایی است. فورچون ادامه داد:11

“در مقاله ای از سال 2019 ، براون نوشت که Impossible با کمبود سویا روبرو است زیرا بر مزارعی تکیه می کند که از دانه های اصلاح شده ژنتیکی استفاده نمی کنند. دلیل: بذرهای بدون اصلاح تقریباً در برابر بیماریها مقاوم نبوده ، تولید را کاهش می دهد و کشاورزان را مجبور به استفاده از علف کش های بسیار بیشتر می کند.

براون دریافت که رفتن با محصولات اصلاح شده ژنتیکی ، هر دو مقدار اضافی مورد نیاز او را تأمین می کند و به برگرها “بافت گوشتی” می دهد که طرفدارانش به آن علاقه داشتند. وی گفت: “ایمن ترین و دوستدار محیط زیست گزینه ای برای افزایش تولید و تهیه برگر غیرممکن به مصرف کنندگان با کمترین هزینه ممکن ، سویا GM است.”

با این حال ، این یک بیانیه کوته بینانه است که به طور کامل نکات منفی سویا GM را نادیده می گیرد ، که شامل اثرات مخرب بر حشرات مانند پروانه های پادشاه و همچنین ترویج ابر علف های مقاوم به علف کش است.

آزمایش توسط مادران در سراسر آمریکا نشان داد که Impossible Burger حاوی گلیفوسات است ، ماده فعال علف کش Roundup ، که نشان می دهد عملکرد ژن بیش از 4000 ژن را در کبد ، کلیه ها تغییر می دهد و باعث آسیب شدید اندام در موش ها در سطح 0.1 می شود. بخشی در میلیارد12 برگر غیر ممکن حاوی 11.3 ppb (گلیفوزات و تجزیه آن AMPA) بود.

کمپین روابط عمومی بیوتکنولوژی برای متقاعد کردن شما به خوردن غذای مصنوعی

استیسی مالکان ، گزارشگر حق دانستن ایالات متحده در مارس 2021 در توییتی نوشت که برنامه های بیل گیتس برای بازسازی سیستم غذایی ما مشکلی برای کشاورزان و مصرف کنندگان است که نمی خواهند ذرت و سویا GE بخورند که به محصولات غذایی مصنوعی تبدیل شده است.13

این که آیا “غیرمحبوب” است یا نه ، مهم نیست ، اما گیتس گفت که او فکر می کند کشورهای ثروتمند باید از همه گوشت های تقلبی استفاده کنند. وقتی از او پرسیده شد که آیا فکر می کند گوشت های گیاهی و آزمایشگاهی می تواند “راه حل کامل مشکل پروتئین در سطح جهان باشد” ، او می گوید که بله ، در کشورهای با درآمد متوسط ​​و بالاتر ، و مردم می توانند “به آن عادت کنند. ”:14

برنامه عادت دادن مصرف کنندگان به جایگزینی همبرگرهای خود با غذاهای مصنوعی و تقلبی حداقل از سال 2014 آغاز شده است ، زمانی که گروهی از مدیران قدرتمند صنعت کشاورزی برای سازماندهی یک کمپین روابط عمومی که زیست شناسی مصنوعی و GMO ها را در شرایط مطلوب تری قرار می دهد ، گرد هم آمدند. دانا پرلز ، از دوستان زمین ، در این جلسه شرکت کرد و بعدا نوشت:15

وی گفت: “جلسه تحت قوانین چتم هاوس بود – به این معنی که من نمی توانم بگویم چه کسی چه گفت. با این حال ، می توانم بگویم که این نشست بینش هشداردهنده ای در مورد روند صنعت زیست شناسی سنتتیک در ایجاد روایتی از رسانه های دارای قند برای ایجاد سردرگمی در بین مردم ، نادیده گرفتن خطرات و ادعای پوشش پایداری برای محصولات جدید زیست شناسی مصنوعی سودآور است. به

در طول روز ، عمدتا مدیران عامل ، مدیران و روابط عمومی شرکت های قدرتمند زیست شناسی شیمیایی و مصنوعی ، در مورد قصه های وعده دهنده صحبت کردند ، در مورد چگونگی قرار دادن زیست شناسی مصنوعی به عنوان “راه حلی” برای گرسنگی در جهان بحث کردند و ادعاهای کاملاً ایمنی را مطرح کردند. با هیچ داده واقعی پشتیبان گیری نشد

… وقتی از من پرسیدند که چگونه شرکت های بیوتکنولوژی از کشاورزان کوچکی که محصولات طبیعی تولید می کنند محافظت می کند ، با یک نگاه سرد ، سکوت و عدم پاسخ به نیاز به برآوردن تقاضای مصرف کنندگان روبرو شدم. “

پرلز در جمع بندی نکات کلیدی این نشست گفت که استراتژی روابط عمومی صنعت شامل عدم استفاده از اصطلاحات “زیست شناسی مصنوعی” و “مهندسی ژنتیک” است که دارای مفاهیم منفی است و تلاش برای تغییر روایت عمومی با جذب احساسات و مملو از رسانه ها با داستانهای خوب در مورد زیست شناسی مصنوعی.

این گروه موافقت کردند که صنعت باید تا آنجا که ممکن است تحت کنترل خود باقی بماند و نتایج مطالعات شرکت ها نباید به اطلاع عموم برسد. آنها حتی پیشنهاد کردند که صنعت باید تصویری را ارائه دهد که به دنبال پایداری غذا ، شفافیت و حاکمیت غذا است. اما ، پرلز خاطرنشان کرد: “هنگامی که من اشاره کردم که زیست شناسی مصنوعی تحت کنترل شرکت متضاد” حاکمیت غذا “است ، دوباره با سکوت سنگینی روبرو شدم.”16

اجلاس مواد غذایی سازمان ملل متحد به دلیل تأثیر تجارت تجاری تحریم شد

منافع شرکت ها همچنین در اجلاس سیستم های غذایی سازمان ملل متحد در 23 سپتامبر 2021 غالب است و صدها کشاورز و گروه های حقوق بشری آن را تحریم می کنند. آنها معتقدند که این کار به نفع منافع کشاورزی ، بنیادهای نخبه و بهره برداری از سیستم های غذایی آفریقایی است.17

اجلاس ادعا می کند که “برای راه اندازی اقدامات جسورانه جدید برای تغییر شیوه تولید و مصرف غذا در جهان” تشکیل می شود.18 اما منتقدان می گویند که این کار به سمت کشاورزی صنعتی و شرکتی تعصب دارد در حالی که کشاورزی کشاورزی و دانش مردم بومی را کنار گذاشته است.19

این بحث از همان ابتدا آغاز شد ، زمانی که دبیرکل سازمان ملل آنتونیو گوترش ، آگنس کالیباتا را به عنوان سرپرست این رویداد منصوب کرد. کالیباتا وزیر کشاورزی سابق رواندا است که اکنون رئیس اتحادیه برای انقلاب سبز در آفریقا (AGRA) است ، سازمانی که توسط بنیاد بیل و ملیندا گیتس تأمین مالی می شود.20

AGRA اساساً زیرمجموعه بنیاد گیتس است و در حالی که برخی از پروژه های آن مفید به نظر می رسند ، بیشتر اهداف آن ارتقاء بیوتکنولوژی و کودهای شیمیایی است. AGRA در سال 2006 با بودجه بنیاد گیتس و بنیاد راکفلر راه اندازی شد.

پس از بیش از یک دهه ، نفوذ AGRA به طور قابل توجهی وضعیت 18 کشور آفریقایی را که هدف این تلاش بشردوستانه بوده اند بدتر کرده است. گرسنگی تحت هدایت AGRA 30 درصد افزایش یافت و فقر روستایی به طرز چشمگیری افزایش یافت.21

نگرانی ها در مورد این که اجلاس تحت سلطه صنایع شرکتی بود زمانی افزایش یافت که مقاله مفهومی آن شامل کشاورزی دقیق ، جمع آوری داده ها و مهندسی ژنتیک به عنوان ستون هایی برای تامین امنیت غذایی در حالی که کشاورزی بازآفرینی را کنار گذاشتیم.

همانطور که توسط گاردین گزارش شده است ، مایکل فخری ، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در زمینه حق غذا ، به کالیباتا نوشت که این اجلاس بر “علم و فناوری ، پول و بازارها” متمرکز بود ، در حالی که سوالات اساسی در مورد نابرابری ، پاسخگویی و حاکمیت را بدون رسیدگی گذاشت.22

ایدئولوژی شرکتی بازسازی واقعی را کنار می گذارد

متأسفانه ، اجلاس مواد غذایی سازمان ملل متحد در حال حاضر به جای استقبال از کشاورزان کوچک و شیوه های بازسازی که پتانسیل واقعی برای تغذیه جهان و شفای کره زمین را دارند ، در برابر ایدئولوژی شرکت ها سر فرود می آورد. در مورد افزایش انحصار گیتس در زمین های کشاورزی ، شایان ذکر است که وقتی شما صاحب زمین هستید ، صاحب آب زیر آن نیز هستید.

برای کسانی که منابع مانند آب و غذا را کنترل می کنند ، قدرت بی حد و حصر است ، و با مقدار زیادی از زمین خود ، او می تواند تمام سویای GE لازم برای تولید گوشت تقلبی را که او به شدت به آن فشار می دهد پرورش دهد – یا شاید حتی بدتر از این باشد. همانطور که توسط The Defender در مورد چندین تلاش مشکوک گیتس ذکر شده است:23

“توماس جفرسون معتقد بود که موفقیت مبارزه مثال زدنی آمریکا برای جایگزینی یوغ فئودالیسم اروپایی با آزمایش نجیب در خودگردانی بستگی به کنترل دائمی پایگاه زمین کشور توسط دهها هزار کشاورز مستقل دارد که هریک در سهام ما سهم دارند. دموکراسی

بنابراین در بهترین حالت ، کمپین گیتس برای روکش کردن املاک کشاورزی آمریکا علامتی است که فئودالیسم ممکن است دوباره رواج داشته باشد. در بدترین حالت ، خرید و فروش او پیشگام چیزی بسیار نگران کننده است-کنترل منابع غذایی جهانی توسط یک ماگالومنیس تشنه قدرتمند با مجموعه ناپلئون. “



دیدگاهتان را بنویسید