بریانی گوشت گوسفندی به سبک مسلمان | غذا بهتر است خوب باشد


خیلی وقته که من اینجا دستور تهیه رو به اشتراک گذاشتم. راستش را بخواهید ، من شروع کردم به پرسیدن چند س fundamentalال اساسی از خودم – چه کسی به یک وبلاگ غذایی دیگر نیاز دارد؟ هیچکس. آیا مردم این روزها حتی دستور العمل هایی را می خوانند که داستان همراه با آن را رها می کنند؟ نه

حسینی به مادرم آموخت که دستور العمل ها را در یوتیوب جستجو کند و با هم دستورات را از کانال یوتیوب امتحان کردند. بنابراین شما آن را makkale دارید. دخترم و مادرم وبلاگ من را جستجو نمی کنند. راگی idlis آنها مانند تیغه های نینجا بود که می توانید برای آسیب رساندن به مردم پرتاب کنید. نه اینکه من آنقدر بدبین باشم که تلاش آنها را مسخره کنم. البته که نه.

به هر حال من این کل را داشتم – چرا باید این کار را انجام دهم؟ آیا اهمیتی دارد؟ نوعی بحران وجودی-میانی در مورد وبلاگ درست مانند بسیاری از موارد دیگر این روزها. و شک به خود ویژگی بارز هر نویسنده خوب. و ریزش مو و کار بی نهایت و نوشتن عقب نشینی کرد. آیا همیشه در مورد خانم ها اینطور نیست. شما تا زمانی که مجبور نباشید بروید بستنی درست کنید یا دعوا را سرکوب کنید یا مردم را متقاعد کنید ، از سهم خود از بستنی می دهید. واگذاری سهم خود آسان ترین است. من تنبل و صلح طلب هستم ، معمولاً آماده هستم که بستنی و نوشابه و سوپ را رها کنم ، اگر بتوانم بدون مزاحمت بنشینم.

بنابراین بیشتر امسال ننوشتم. اما اخیراً وقتی پست وبلاگ شخصی را از دیرباز خواندم ، متن اصلی با چند تصویر ، از داستان وبلاگ نویس ، دنیای او ، زندگی او جذب شدم. به خاطر آوردم که چرا وبلاگ نویسی را در ابتدا شروع کردم. من همیشه برایم این سوال پیش آمده بود که آیا معلم ریاضی من همان کوندای (نان) را در خانه می پوشد و آیا او لبخند می زند و آیا او هر روز رسام می سازد ، آیا این دختر زیبا شمال شرقی که پدیکور به من می دهد با هم اتاقی های خود در مورد اینکه چه چیزی بخورند دعوا می کند؟ برای شام و اینکه چگونه خاله بلند روی تردمیل کنار من و همیشه تلفن بود دوستان زیادی داشت. قبل از اینکه شما به اشتباه من را برای تعقیب گزارش دهید ، منظورم این بود که داستانهای مردم مانند پنجره ای به دنیای متفاوت آنها ، جذاب و اصلی است. این باعث می شود که بنویسم و ​​بخوانم. من هنوز به آن اعتقاد دارم. بنابراین تصمیم گرفتم که بنویسم اگر برای کسی که در جایی دور است و می خواهد یک داستان خوب بخواند بنویسم.

اکنون که توضیحات طولانی خود را به شما دادم که هیچ کس از من درخواست نکرده است ، آماده هستم تا به دستور العمل واقعی ای که امروز قصد دارم به اشتراک بگذارم ، برسم. از قضا منبع این بریانی گوسفندی به سبک مسلمان یک ویدئوی یوتیوب (Latheef bhai) است که آرتی ، دوست عزیزم ، همراه با یکسری غذاها و چیزهای دیگر با من به اشتراک گذاشت. با تشویق از رتبه برتر او برای این دستور العمل ، من همانطور که او دستور داد عمل کنم و دستور غذا را در ویدیو رعایت کنم و هیچ ارزش افزوده خونینی انجام ندهم. من طبق گفته عمل کردم من خوشحالم که گزارش می دهم که این دستور العمل یک نگهدارنده مطلق است. بریانی با چنین مواد معدنی بسیار معطر است و به زیبایی متعادل شده است. من عاشق مینیمالیسم این دستور هستم. هیچ ترکیب فانتزی و هیچ چیز بیش از حد وجود ندارد. این دستور غذا در مورد تعادل و هماهنگی است. برای طعم دلپذیر بریانی ، شما به مقدار مشخصی روغن و روغن گیاهی احتیاج دارید و دو راه برای آن ندارید. شما باید به اندازه برنج برای طعم کافی گوشت (یا کمی بیشتر) داشته باشید. شما باید صبور باشید و اجازه دهید پیازها قهوه ای شوند. شما باید برنج را تماشا کرده و آن را به موقع آبکش کنید. از آنجا که این امر بسیار مینیمالیستی است ، هیچ یک از مواد تشکیل دهنده یا مراحل را نادیده نگیرید.

من این بریانی را در ابتدای قرنطینه زمانی که همه ما از ترس گرسنگی سیب زمینی و گوشت سیب زمینی ذخیره می کردیم ، تهیه کردم و کل مانترا “در خانه بمانید و غذای پخته شده بخورید” را بیش از حد اضافه کردیم و آنقدر وزن زیاد کردیم که کشدار ما بود. شلوار و شورت (واقعاً ، شورت!) تنگ شد. بیرون رفتیم و بریانی دگچی/دابارا گرفتیم و ساعت 2 بعد از ظهر شروع کردیم. من می خواستم هیچ اشتباهی نکنم ، بنابراین در طول راه به آرامی عکس های مرحله ای می گرفتم. سرانجام ساعت 4:30 یا 5 غذا خوردیم. اما آیا ارزشش را داشت یا چه. ما حدود 2 کیلو بریانی داشتیم. حتی با توجه به استانداردهای گوزن بریانی ، ما مقدار زیادی داشتیم. ما بریانی را با دوستان و خانواده ای که در آن نزدیک بودند به اشتراک گذاشتیم. این همان دستور العملی است که من بارها و بارها از آن استفاده خواهم کرد ، هر بار که در مقیاس بزرگ در دگچی درست می کنم.

بریانی گوسفندی به سبک مسلمان

بریانی گوسفند سبک مسلمان

غذا بهتر است

بریانی با چنین مواد کمی معطر و به زیبایی متعادل است. مینیمالیسم این دستور را کنار بگذارید. هیچ ترکیب فانتزی وجود ندارد و هیچ چیز اضافی نیست.

زمان آمادگی 30 دقیقه

زمان پخت 1 ساعت 30 دقیقه

دوره غذای اصلی

غذا هندی

  • 1 کیلو گوشت گوسفند تمیز شده
  • 1 کیلو برنج باسماتی شستشو و خیساندن به مدت 30 دقیقه
  • 150 میلی لیتر روغن
  • 50 میلی لیتر گی
  • 1 قاشق غذاخوری دارچین
  • 6-8 هل
  • 10 میخک ها
  • 400 gm پیاز (4 پوند بزرگ) بریده شده
  • 3/4 فنجان رب سیر زنجبیل
  • 100 میلی لیتر کشک
  • 2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر زردچوبه
  • 4 قاشق غذاخوری سنگ نمک
  • 6 فلفل سبز سبز کامل نگهداری می شود
  • 2 لیموترش آب شده
  • 300 gm گوجه فرنگی (4 پوند) بریده شده
  • 2 فنجان ها برگ گشنیز + برگ نعناع
  • 1 لیتر اب
  • برنج باسماتی را خوب بشویید و به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید.

  • گوشت گوسفندی را تمیز کرده ، بشویید و آبکش کنید و کنار بگذارید.

  • دگی بزرگ آلومینیومی را گرم کنید. روغن و روغن را به دگی اضافه کنید. وقتی روغن داغ شد ، ادویه جات ترشی جات – دارچین ، میخک و هل را به آن اضافه کنید و بگذارید معطر شوند.

  • پیازهای خرد شده را اضافه کرده و هر از گاهی تفت دهید. صبر کنید تا پیازها در لبه ها طلایی شوند-6-8 دقیقه.

  • رب سیر زنجبیل را اضافه کرده و 3-4 دقیقه دیگر تفت دهید. کشک ، پودر فلفل قرمز ، پودر زردچوبه و نصف سنگ نمک را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

  • گوجه فرنگی های خرد شده و فلفل سبز کامل ، برگ های پودینا و برگ گشنیز را اضافه کنید (یک مشت برای برنج در نظر گرفته شده است) و خوب مخلوط کنید. به مدت 3-4 دقیقه بپزید. نصف آب لیمو را اضافه کنید و بقیه را برای استفاده در حین پخت برنج ذخیره کنید. تکه های گوشت گوسفندی تمیز شده را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

  • 1 لیتر آب را در قابلمه به جوش بیاورید. آب جوش را با ماهی ماسال گوشت گوسفندی داخل تگچی بریزید. خوب مخلوط کنید. روی را بپوشانید و 40 دقیقه بپزید – 1 ساعت تا گوشت گوسفندی پخته شود.

  • یک قابلمه آب را به جوش بیاورید. نمک باقیمانده ، آب لیمو و برگ نعناع و گشنیز را اضافه کنید. آب برنج را تخلیه کرده و داخل آب جوش بریزید. فقط 2-3 دقیقه بپزید. برنج کمی طولانی است اما کاملاً پخته نشده است. آب را بریزید یا برنج را از قابلمه با قابلمه بریزید و در آبکش بریزید. هنگامی که تمام برنج در آبکش جمع آوری شد ، برنج را با ماسالای گوشت گوسفندی در دگی تخلیه کنید. با یک درب بپوشانید.

  • یک قابلمه بزرگ آب گرم را روی درب قرار دهید. 5 دقیقه بپزید. حرارت را کم کنید و 5 دقیقه دیگر بپزید. حرارت را زیاد کرده و به مدت 1 دقیقه بپزید. خاموش کنید و بگذارید کل تنظیمات به مدت 15 دقیقه بماند. پس از 15 دقیقه ، درپوش را بردارید. بریانی آماده خدمت رسانی است. لذت بردن!

کلمه کلیدی بریانی ، بریانی به سبک مسلمان ، بریانی گوسفندی

چاپ دوستانه ، PDF و ایمیل

دیدگاهتان را بنویسید