بیماری کلیوی و بایدها و نبایدهای تغذیه ای


رژیم غذایی در اثر کلیوی

محدودیت های رژیم غذایی بسته به مرحله بیماری کلیوی متفاوت است. به عنوان مثال ، افرادی که در مرحله بیماری مزمن همه قرار داده اند ، محدودیت غذای متفاوتی نسبت به افرادی که در مرحله نهایی بیماری کلیوی یا نارسایی همه هستند ، دارند. افرادی که در مرحله نهایی بیماری کلیوی هستند و نیاز به دیالیز دارند نیز محدودیت غذای خود را دارند. دیالیز یک روش درمانی است که آب اضافی را از بین می برد و مواد زائد را فیلتر می کند. افرادی که به بیماری همه در مرحله آخر یا مرحله آخر وارد می شوند ، برای جلوگیری از تجزیه برخی مواد شیمیایی یا مواد مغذی در خون ، باید غذای مناسب را دنبال کنید. در افرادی که بیماری مزمن همه دارند ، همه نمی توانند به اندازه کافی سدیم ، پتاسیم یا فسفر را حذف کنند. در نتیجه ، آنها در معرض خطر بالاتری از افزایش سطح خون این مواد معدنی قرار دارند.

در اینجا 17 ماده غذایی وجود دارد که باید در رژیم کلیوی از آنها اجتناب کنید:

۱_ نوشابه های تیره رنگ

نوشابه تیره رنگ بیشتر بر کالری و قندی که نوشابه های گازدار تأمین می کنند ، مواد اضافی مانند فسفر دارند. بسیار از تولیدکنندگان مواد غذایی و آشامیدنی برای افزایش عطر و طعم ، دیگر ماندگار شده اند و از تغییر رنگ ، فسفر را در حین تولید اضافه کرده اند. بدن این فسفر اضافه شد را بیشتر از فسفر طبیعی ، حیوانی یا گیاهی جذب می کند پس

از نوشابه های گاز دار تیره باید در رژیم کلیوی خودداری شود ، چرا که فسفر به شکل افزودنی است که جذب بالاتری دارد

دیدگاهتان را بنویسید