دستور پخت پریمال ، کتو ، بدون دانه و سرخ کن مرغ پالئو


ناگت مرغ فقط غذای بچه نیست. با چرخش اولیه ، آنها برای روز بازی ، بعد از مدرسه یا ناهار میان هفته عالی هستند!

به طور معمول ، ناگت مرغ پخته می شود ، و اگر بیشتر به یک روش غذایی اولیه ، پالئو یا کتو تمایل دارید ، این با برنامه شما مطابقت ندارد. با این وجود ، ناگت ها بهترین غذای راحت هستند و دلیلی وجود ندارد که آنها را نداشته باشید. با یک مبادله ساده مواد ، ناگت های ترد بدون مرغ را در اختیار خواهید داشت که تمام اعضای خانواده نمی توانند از آن استفاده کنند.

در اینجا نحوه ساخت آنها وجود دارد.

دستور آشپزی مرغ سرخ کن Keto ، Primal و Paleo

عناصر

برای ناگت مرغ

1 پوند مرغ آسیاب شده (ما از سینه مرغ آسیاب شده استفاده کردیم)
1 قاشق غذاخوری. روغن آووکادو
1/2 قاشق چایخوری فلفل قرمز دودی
1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
1/2 قاشق چایخوری پودر پیاز
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1/4 قاشق چایخوری نمک
1/4 فنجان آرد بادام
1/4 فنجان پوست گوشت خوک آسیاب شده
2 قاشق غذاخوری آرد نارگیل

برای سیب زمینی سرخ کرده

1 سر گل کلم یا 2-3 عدد سیب زمینی شیرین ژاپنی
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون آشپزخانه یا روغن آووکادو
1 قاشق چایخوری. فلفل قرمز دودی
½ قاشق چایخوری پودر پیاز
½ قاشق چایخوری پودر سیر
نمک و فلفل

ایده های سس

سس بوفالو
مایو
در مرتع پرورش احشام
سس گوجه فرنگی یا سس کچاپ تند
خردل دیژون

جهت ها

در یک کاسه ، مرغ آسیاب شده ، روغن ، پاپریکا ، سیر ، پیاز ، فلفل و نمک را مخلوط کنید.

پوست گوشت خوک را در مخلوط کن بریزید و نصف فنجان پوست گوشت خوک را اندازه بگیرید. در یک کاسه کوچک ، پوست گوشت خوک ، آرد بادام و آرد نارگیل را مخلوط کنید.

مرغ آسیاب شده را به شکل توپ های کوچک و به شکل تخم مرغ/ناگت درآورید. مرغ را در مخلوط آرد بادام بپوشانید و ناگت را در سبد سرخ کن هوا قرار دهید. این کار را با مرغ باقیمانده تکرار کنید تا 14-16 ناگت داشته باشید. اگر مرغ شروع به چسبیدن به انگشتان شما می کند ، می توانید کمی روغن روی دستان خود بمالید و سپس ناگت ها را تشکیل دهید.

سبد را درون سرخ کن هوا بگذارید و آن را به مدت 12 دقیقه روی سرخ کن 375 قرار دهید.

ناگت ها را به طور دوره ای از 8 یا 9 دقیقه شروع کنید تا مطمئن شوید قسمتهای بیرونی نمی سوزند. پس از اتمام زمان ، از دماسنج گوشت استفاده کنید تا مطمئن شوید دمای داخلی آن حداقل 165 درجه فارنهایت است.

گل کلم خود را به گلهای کوچک یا پوست کنده و سیب زمینی های شیرین خود را به سیب زمینی سرخ کرده برش دهید.

روغن ، پاپریکا ، پودر پیاز ، پودر سیر و کمی نمک و فلفل را در یک کاسه ترکیب کنید. سبزیجات را در مخلوط بریزید تا خوب بپوشند. آنها را در سبد سرخ کن بریزید و سیب زمینی سرخ کرده را در دمای 375 به مدت 10-7 دقیقه بپزید و گل کلم بسته به اینکه گلها یا سیب زمینی های سرخ کرده را در حدود 37 دقیقه در 375 قرار دهید.

یک وعده سیب زمینی سرخ کرده یا گل کلم و 4-5 عدد ناگت را در یک کاسه یا ظرف درب دار قرار دهید. چاشنی ها ، سس ها یا سس های مورد علاقه خود را روی آن بریزید و سپس ظرف را بریزید یا تکان دهید تا ترکیب شود. ما ترکیبی از سس رنچ و بوفالو ، و مایو و سس کچاپ ، سریراچا یا سس تند را دوست داریم.

دستور مرغ سرخ کن ناگتس و سیب زمینی سرخ کرده در یک کاسه کنار بطری سس دامداری

نکات

  • این ناگت ها را با طرف دلخواه خود سرو کنید. سیب زمینی سرخ کرده و ناگت خیلی خوب با هم جفت می شوند. ما از سیب زمینی شیرین ژاپنی استفاده می کنیم اما شما می توانید از سیب زمینی شیرین نارنجی یا سیب زمینی معمولی استفاده کنید. اگر می خواهید دستور پخت کربوهیدرات را کمتر نگه دارید ، از گلهای گل کلم به جای سیب زمینی سرخ کرده استفاده کنید.
  • سرخ کن های مختلف می توانند گرما را حفظ کرده و متفاوت از دیگران بپزند و همچنین ظرفیت های متفاوتی دارند. ما از یک سرخ کن هوا استفاده کردیم که دارای سبد فولادی نسبتاً بزرگ است. بسته به میزان داغ شدن سرخ کن هوا و اندازه آن ، ممکن است لازم باشد زمان پخت را کمی تنظیم کرده و/یا به صورت دسته ای بپزید.
  • پانسمان ها و چاشنی های اصلی آشپزخانه به تنهایی عالی هستند ، و ما همچنین در انتهای دستور غذا ، ترکیبات بیشتری از طعم را برای ترکیبات بیشتر ارائه می دهیم.

برخی از گزینه های اضافی برای ادویه جات ترشی جات

  • خردل عسل: 2 قسمت خردل دیژون تا 1 قسمت عسل
  • مایو تند: 4 قسمت مایو تا 1 قسمت سریاچا یا سس تند
  • پانسمان فرانسوی: 2 قسمت مایو تا 1 قسمت سس سس یا سس سس تند

steak_sauce_640x80


چاپ

ساعت نماد ساعتکارد و چنگال نماد کارد و چنگالپرچم نماد پرچمپوشه نماد پوشهاینستاگرام نماد اینستاگرامpinterest نماد pinterestفیس بوک نماد فیس بوکچاپ آیکون چاپمربع نماد مربعقلب نماد قلبقلب جامد نماد محکم قلب

شرح

دستور ناگت مرغ سرخ کن اولیه ، پالئو و کتو با سیب زمینی سرخ کرده یا گل کلم بو داده سرو می شود.


برای ناگت مرغ

1 پوند مرغ آسیاب شده (ما از سینه مرغ آسیاب شده استفاده کردیم)
1 قاشق غذاخوریبه روغن آووکادو
1/2 قاشق چایخوریبه فلفل قرمز دودی
1/2 قاشق چایخوریبه پودر سیر
1/2 قاشق چایخوریبه پودر پیاز
1/2 قاشق چایخوریبه فلفل سیاه
1/4 قاشق چایخوریبه نمک
1/4 فنجان آرد بادام
1/4 فنجان پوست گوشت خوک
2 قاشق غذاخوریبه آرد نارگیل

برای سیب زمینی سرخ کرده

1 گل کلم سر یا 23 سیب زمینی شیرین ژاپنی
2 قاشق غذاخوریبه روغن زیتون یا آووکادو آشپزخانه اولیه
1 قاشق چایخوریبه فلفل قرمز دودی
½ قاشق چایخوریبه پودر پیاز
½ قاشق چایخوریبه پودر سیر
نمک و فلفل


در یک کاسه ، مرغ آسیاب شده ، روغن ، پاپریکا ، سیر ، پیاز ، فلفل و نمک را مخلوط کنید.

پوست گوشت خوک را در مخلوط کن بریزید و 1/4 فنجان پوست گوشت خوک را اندازه بگیرید. در یک کاسه کوچک ، پوست گوشت خوک ، آرد بادام و آرد نارگیل را مخلوط کنید.

مرغ آسیاب شده را به شکل توپ های کوچک و به شکل تخم مرغ یا ناگت درآورید. مرغ را با مخلوط آرد بادام بپوشانید و ناگت را در سبد سرخ کن هوا قرار دهید. این کار را با مرغ باقیمانده تکرار کنید تا 14-16 ناگت داشته باشید. اگر مرغ شروع به چسبیدن به انگشتان شما می کند ، می توانید کمی روغن روی دستان خود بمالید و سپس ناگت ها را تشکیل دهید.

سبد را درون سرخ کن هوا بگذارید و آن را به مدت 12 دقیقه روی سرخ کن 375 قرار دهید.

ناگت ها را به طور دوره ای از 8 یا 9 دقیقه شروع کنید تا مطمئن شوید قسمتهای بیرونی نمی سوزند. پس از اتمام زمان ، از دماسنج گوشت استفاده کنید تا مطمئن شوید دمای داخلی آن حداقل 165 درجه فارنهایت است.

گل کلم خود را به گلهای کوچک یا پوست کنده و سیب زمینی های شیرین خود را به سیب زمینی سرخ کرده برش دهید.

روغن ، پاپریکا ، پودر پیاز ، پودر سیر و کمی نمک و فلفل را در یک کاسه ترکیب کنید. سبزیجات را در مخلوط بریزید تا خوب بپوشند. آنها را در سبد سرخ کن بریزید و سیب زمینی سرخ کرده را در دمای 375 به مدت 10-7 دقیقه بپزید و گل کلم بسته به اینکه گلها یا سیب زمینی های سرخ کرده را در حدود 37 دقیقه در 375 قرار دهید.

یک وعده سیب زمینی سرخ کرده یا گل کلم و 4-5 عدد ناگت را در یک کاسه یا ظرف درب دار قرار دهید. چاشنی ها ، سس ها یا سس های مورد علاقه خود را روی آن بریزید و سپس ظرف را بریزید یا تکان دهید تا ترکیب شود. ما ترکیبی از سس رنج و بوفالو ، و مایو و سس کچاپ ، سریراچا یا سس تند را دوست داریم.

یادداشت

این ناگت ها را با طرف دلخواه خود سرو کنید. سیب زمینی سرخ کرده و ناگت خیلی خوب با هم جفت می شوند. ما از سیب زمینی شیرین ژاپنی استفاده می کنیم اما شما می توانید از سیب زمینی شیرین نارنجی یا سیب زمینی معمولی استفاده کنید. اگر می خواهید دستور پخت کربوهیدرات را کمتر نگه دارید ، از گلهای گل کلم به جای سیب زمینی سرخ کرده استفاده کنید.

سرخ کن های مختلف می توانند گرما را حفظ کرده و متفاوت از دیگران بپزند و همچنین ظرفیت های متفاوتی دارند. ما از سرخ کن بادی استفاده کردیم که دارای سبد فولادی نسبتاً بزرگ است. بسته به میزان گرم شدن سرخ کن هوا و اندازه آن ، ممکن است لازم باشد زمان پخت را کمی تنظیم کرده و/یا به صورت دسته ای بپزید.

پانسمان ها و چاشنی های اصلی آشپزخانه به تنهایی عالی هستند ، و ما همچنین در پایان دستور برای ترکیب بیشتر ، چند جفت طعم اضافی ارائه می دهیم.

تغذیه

  • حجم سرو: 1/4 دستور آشپزی
  • کالری: 284.2
  • قند: .6 گرم
  • سدیم: 344.9 گرم
  • چربی: 10.3 گرم
  • چربی های اشباع شده: 2.1 گرم
  • چربی غیر اشباع: 8.2
  • چربی ترانس: 0 گرم
  • کربوهیدرات ها: 4.1 گرم
  • فیبر: 2.2 گرم
  • پروتئین: 31.2 گرم
  • کلسترول: 87.5 میلی گرم
  • کربوهیدرات خالص: 1.9 گرم

انبه_جالاپنو_و_هاوایی-استایل_BBQ_Sauces_640x80


درباره نویسنده

پریسیلا ، نویسنده وبلاگ ، توسعه دهنده دستور غذا و سرآشپز شخصی مستقر در میسوری ، در پخت و پز کم کربوهیدرات ، سرخپوش ، بدون گلوتن ، کتو ، گیاهخواری و پخت کم FODMAP تخصص دارد. ببینید در پریسیلا کوک ها چه می پزد و ماجراهای غذایی او را در اینستاگرام و پینترست دنبال کنید.

اگر می خواهید یک نماد به همه نظرات خود اضافه کنید اینجا را کلیک کنید!



دیدگاهتان را بنویسید