زنجبیل – ریشه شگفت انگیز

آیا تا به حال در امتداد راهروی محصولات قدم بزنید و متوجه شوید که به جذابیت خاکی ریشه زنجبیل خیره شده اید؟ شکل عجیب و غریب و با طعمی متمایز، این «ریشه شگفت‌انگیز» یک مکمل غذایی عالی است زیرا حاوی مقادیر مختلفی از منیزیم، منگنز، پتاسیم و ویتامین‌های B6، C و E است. ریشه انواع دیگری از مزایای سلامتی را ارائه می دهد. برخی از مطالعات نشان می‌دهد که به هضم غذا کمک می‌کند، هم برای سطح کلسترول و هم برای فشار خون مفید است، به آرتریت کمک می‌کند و حتی به حالت تهوع کمک می‌کند. این یک ریشه همه کاره برای بوت کردن است! زنجبیل را می توان در دستور العمل های بی شماری گنجاند و باید در رژیم غذایی منظم شما گنجانده شود.

ریشه زنجبیل که در چین و هند به عنوان یک ماده اصلی در نظر گرفته می شود، قرن ها در آشپزی و برای اهداف دارویی استفاده می شود. ظاهری ضخیم، خرمایی، گره دار و پیازی دارد و تا حدودی به صورت افقی رشد می کند. در واقع، این یک ریشه نیست، بلکه یک “ریزوم” است، یک ساقه زیرزمینی. ریشه زنجبیل که در تمام طول سال برداشت می شود، به صورت تازه در اکثر فروشگاه های مواد غذایی، معمولاً در بخش محصولات، موجود است.

چندین مطالعه فواید سلامتی زنجبیل را بررسی کرده اند. مزایای آن از کاهش التهاب مفاصل و آرتریت برای کمک به حالت تهوع، پای ورزشکاران، بیماری قلبی، کاهش کلسترول و گردش خون بهتر است. تا به حال نفخ کرده اید؟ زنجبیل ممکن است راه حل باشد. بسیاری از مردم ساقه عجیب و غریب را به شکلی برای کمک به هضم خود مصرف می کنند. همچنین نشان داده شده است که زنجبیل ضد ویروسی است و باعث می شود در طول دوره های افزایش خطر سرماخوردگی و آنفولانزا، از سیستم ایمنی بدن شما پشتیبانی کند. این به کاهش اسپاسم عضلانی کمک می کند و برخی از زنان برای دردهای قاعدگی زنجبیل مصرف می کنند. زنجبیل همچنین در مدیریت تب، برونشیت، علائم تنفسی و سردرد کمک کننده است. در حین سفر با هواپیما یا در سفر با کروز احساس سرگیجه می کنید؟ ویژگی های زنجبیل حتی به افراد مبتلا به بیماری حرکت کمک می کند.

در عمل ما بیشترین موفقیت را زمانی مشاهده کرده‌ایم که از زنجبیل برای کمک به مشکلات گوارشی، روده‌ای و گوارشی، گرفتگی معده و آرتریت انگشتان دست استفاده می‌شود. برای بسیاری از بیماران باردار ما، زنجبیل تسکین دهنده علائم تهوع آنها بوده است. برخی افراد به جای مسکن ها زنجبیل را انتخاب می کنند. زنجبیل همچنین برای بهبود زخم های پوستی مفید است و به کاهش چرک و نواحی عفونی کمک می کند. توجه داشته باشید که زنجبیل برای افراد مبتلا به سنگ کیسه صفرا و زخم معده منع مصرف دارد و نباید توسط آنها استفاده شود. در طول سمپوزیوم اخیر که توسط انجمن تحقیقات سرطان آمریکا برگزار شد، یک مطالعه خاص نشان داد که زنجبیل سلول های سرطانی را سرکوب می کند و بدن را از سموم پاک می کند. اگرچه تحقیقات بیشتری مورد نیاز است، اثرات درمانی مستند زنجبیل خبر خوشایندی است.

زنجبیل را می توان به صورت کامل، مایع یا پودر مصرف کرد. اگر ریشه شگفت‌انگیز برای جوانه‌های چشایی شما جذاب نیست، سعی کنید آن را در کپسول‌هایی مصرف کنید که در اکثر فروشگاه‌های مواد غذایی سالم یا مواد غذایی موجود است. مقدار مصرف برای بزرگسالان معمولاً ۲۵ تا ۱۰۰ میلی گرم (یا ۱.۵ تا ۳ میلی لیتر مایع) در روز است، اگرچه برای مشکلات گوارشی ممکن است افزایش دوز مفید باشد. استفاده از ریشه زنجبیل در حالت طبیعی ترجیح داده می شود و به ویژه هنگامی که در آب داغ با چای سبز یا سفید خیسانده شود مفید و خوش طعم است. دستور تهیه یک معجون دلپذیر که به نام «آب اوس» معروف است را در انتهای این مقاله ببینید.

زنجبیل کاربردهای زیادی فراتر از دارویی دارد و در آشپزخانه همه کاره است. چندین فرهنگ آن را در ساخت شراب گنجانده اند و این عنصر در آب نبات های مختلف، چای، کاری، سوشی و برخی مشروبات الکلی فرانسوی است. در ایالات متحده، زنجبیل احتمالاً بیشتر به عنوان پایه‌ای برای اب زنجبیل، شیرینی‌های زنجبیلی، کیک (نان زنجبیلی)، ژله، مربا، و سایر شیرینی‌ها و طعم‌دهنده‌های خوشمزه شناخته می‌شود. اضافه کردن زنجبیل به دستور پخت سرخ کردنی، سس، سالاد و حتی سس باربیکیو را در نظر بگیرید.

همانطور که قبلا توضیح داده شد، زنجبیل یک گیاه چند منظوره و خارق العاده است! اجزای متعدد ارتقا دهنده سلامت و مبارزه با علائم آن را مطلوب و قابل قدر دانسته است. خواه مشکلات گوارشی باشد یا با التهاب و نفخ مبارزه کند، زنجبیل می تواند به سلامت افراد در هر سنی کمک کند.

یکی از دم‌نوش‌های مورد علاقه من بر پایه زنجبیل، آب Oooss است که دستور تهیه آن به شرح زیر است:

اووس جوس

– از یک قابلمه با کیفیت بالا، نگهدارنده حرارت و فولاد ضد زنگ ۲ تا ۴ گالن استفاده کنید.

– ۱ گالن آب را بجوشانید؛ ½ پوند زنجبیل ورقه شده را اضافه کنید. به مدت ۵ دقیقه به آرامی بجوشانید و شعله را خاموش کنید.

– ۲ تا ۶ کیسه چای سبز ارگانیک را اضافه کنید، ۳۰ تا ۶۰ دقیقه دم بکشید و بردارید.

– بعد از ۴ تا ۱۲ ساعت زنجبیل را صاف کرده و آب آن را در ظرف شیشه ای بریزید و در یخچال خنک کنید. سرد یا گرم بنوشید.

زنجبیل، ریشه شگفت‌انگیز، جزء بسیاری از دستور العمل‌های جالب است، طعمی تند و عجیب به غذاها و نوشیدنی‌ها می‌افزاید و فواید سلامتی قابل توجهی را برای کسانی که آن را به رژیم غذایی خود اضافه می‌کنند، ارائه می‌کند.

رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/ رژیم کتوژنیک دکتر روشن ضمیر