سالاد هشت پا پرتغالی – دستور العمل پروتئین بالا


دستورالعمل ها برای 2 وعده است. لطفا در صورت نیاز اصلاح کنید.

ذخیره سازی

این سالاد را می توانید به مدت چند روز در یخچال در ظرفی که هوا نمی بندد نگهداری کنید تا زمانی که با سس چاشنی نداشته باشد.

طرز تهیه هشت پا

اگر ترجیح می دهید اختاپوس را خودتان بپزید ، می توانید آن را به روش زیر انجام دهید:

هشت پا را ابتدا با برداشتن روده ها تمیز کنید. برای این کار سر را زیر و رو کنید و قسمت داخلی و منقار را با کمک قیچی بردارید. سپس هر پا را با آب سرد کاملاً بشویید.

یک قابلمه بزرگ را به جوش بیاورید. پس از جوش آمدن ، هشت پا را با سر بگیرید ، پاها را برای 4 ثانیه زیر آب قرار دهید ، سپس آنها را بردارید. این کار را سه یا چهار بار تکرار کنید تا اختاپوس را “بترسانید” تا هنگام پختن پوست آن جدا نشود.

هنگامی که اختاپوس “ترس” شد ، آن را کاملاً در آب فرو کنید و بپوشانید. به ازای هر کیلو وزن حدود 15 دقیقه بگذارید تا بپزد. با سوراخ کردن پایه یکی از پاها با سیخ یا خلال دندان ، مطمئن شوید که نرم است. باید بدون مقاومت وارد شود.

پس از آماده شدن ، آن را از آب خارج کرده و طبق دستورالعمل عمل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید