سس کبابی خانگی شیرین و دودی (سس BBQ)


فهرست مطالب[Hide][Show]

وقتی یاد می گیرم یک چاشنی معمولی در خانه درست کنم ، همیشه برایم هیجان انگیز است. وقتی چیزی است که من زیاد از آن استفاده می کنم و همیشه به نظر می رسد که مانند خردل عسل آن تمام می شود ، حتی بیشتر رضایت بخش است.

اخیراً ، من قصد داشتم دنده درست کنم و از سس BBQ خارج شده بودم. به جای سفر به مغازه ، به آشپزخانه سفر کردم. کمی اصلاح شد اما از نتیجه راضی هستم. و اکنون می توانم از آن برای تهیه ناچو مرغ BBQ استفاده کنم!

آناتومی سس BBQ

اکثر مردم به خوبی می دانند که سس های کباب بسته به منطقه و ترجیحات شخصی متفاوت است. نوع غلیظ دودی و شیرینی که از کانزاس سیتی سرچشمه گرفته و نوع نازک تری از کارولیناس وجود دارد. جزئیات بیشتر در اینجا.

بیشتر سس های BBQ حاوی سس گوجه فرنگی (یا سس گوجه فرنگی) ، خردل و سرکه و ادویه جات ترشی جات اضافی و گاهی اوقات چیزی برای شیرینی است. مال من به شدت بر پایه گوجه فرنگی و سیب است. من مقدار مناسبی سرکه اضافه می کنم و آن را با انواع ادویه جات تراز می کنم. برخی از مردم از دود مایع (یک ماده آب دودی بطری شده) برای رسیدن به طعم دودی سس BBQ استفاده می کنند ، اما من ترجیح می دهم از پاپریکای دودی استفاده کنم.

زیبایی ساختن این است که می توانید آن را متناسب با سلیقه خود سفارشی کنید. دستور العمل من به طور کامل در هیچ گروهی قرار نمی گیرد. این بسیار غلیظ ، کمی شیرین ، کمی تند و دارای طعم خوب سرکه است. من پیشنهاد می کنم درست کنید و مزه کنید و تنظیم کنید تا زمانی که سسی را که دوست دارید تهیه کنید.

تهیه سس کباب و چاشنی در خانه

من در طول این سالها به بسیاری از چاشنی های خانگی روی آورده ام. من به تدریج این کار را انجام دادم ، یکی را اینجا و دیگری را به آن اضافه کردم. فکر می کنم اگر به بوقلمون سرد خانگی تغییر می دادم ، غرق می شدم. اما از آنجایی که من یک به یک اضافه می کنم ، داشتن شماره در یخچال تبدیل به طبیعت دوم می شود.

من فکر می کنم دو قطعه واقعاً مفید از تجهیزات آشپزخانه برای تهیه چاشنی وجود دارد. اولین مورد ، عرضه خوب شیشه های سنگ تراشی با درب است. آنها برای تکان دادن ، مخلوط کردن و ذخیره سازی عالی هستند. دوم مخلوط کن غوطه ور (مخلوط کن چوب) است. این دستگاه دارای اتصالات اضافی است ، بنابراین برای پوره کردن ، هم زدن و خرد کردن مناسب است.

در اینجا چند چاشنی وجود دارد که من دوست دارم تهیه کنم:

باربیکیو

چاپ
سنجاق کردن

دستور تهیه سس BBQ خانگی

سس کبابی شیرین ، دودی و تند را در خانه با مواد معمولی که احتمالاً در کمد یا یخچال شما هستند تهیه کنید.

دستورالعمل ها

  • در یک قابلمه متوسط ​​، همه مواد را بجز آب با هم مخلوط کنید.

  • روی حرارت متوسط ​​بجوشانید و گهگاه هم بزنید.

  • حرارت را کم کنید ، بپوشانید و حدود 15 دقیقه بجوشانید تا طعم ها ترکیب شوند و هر دو دقیقه هم بزنید.

  • بگذارید سس خنک شود و در یخچال نگهداری کنید.

  • در صورت لزوم آب را به رقیق اضافه کنید و مانند سس BBQ استفاده کنید.

یادداشت

عناصر شیرین ، ترش و تند این دستور غذا را سفارشی کنید تا سس مخصوص BBQ برای شما درست شود!

تغذیه

خدمت: 2TBSP | کالری: 25کیلوکالری | کربوهیدرات ها: 6g | پروتئین: 1g | چربی: 1g | چربی های اشباع شده: 1g | چربی های غیر اشباع: 1g | چربی اشباع شده: 1g | سدیم: 217میلی گرم | پتاسیم: 141میلی گرم | فیبر: 1g | قند: 5g | ویتامین A: 222IU | ویتامین سی: 2میلی گرم | کلسیم: 14میلی گرم | اهن: 1میلی گرم

آیا خودتان سس کبابی درست می کنید؟



دیدگاهتان را بنویسید