طرز تهیه تاکوس آل پاستور با آناناس و گشنیز


فهرست مطالب[Hide][Show]

چه کسی غذای مکزیکی را دوست ندارد؟ به طور جدی ، آیا کسی در خارج وجود دارد که این کار را انجام ندهد؟ به هر حال ، من می دانم که خانواده ام قطعاً چنین می کنند. این کاسه های گوشت گاو و برنج یکی از غذاهای مورد علاقه ما در طول هفته است. و بچه ها همیشه در مورد یک میان وعده گوآکاموله هیجان زده هستند. و اگر بتوانیم تاکوهای خوشمزه تاکو-کامیونی در خانه داشته باشیم ، این یک برد قطعی است.

Tacos al pastor ترکیبی عالی از تند ، شور ، شیرین و تند است. من گوشت خوک را در یک ماریناد شیرین و تند ترش می کنم ، آن را می پزم و برای ریختن تاکو در آن خرد می کنم. بچه های من دو انگشت شست می زنند و می گویند شما باید آن را امتحان کنید.

Tacos Al Pastor چیست؟

ترجمه شده ، tacos al pastor tacos چوپان است. شاید چوپانان ایرلندی پای چوپان و شبانان مکزیکی تاکو چوپان می خورند؟

اما به طور جدی ، tacos al pastor اصلاً شبیه پای چوپان نیست. گوشت بیشتر شبیه نسخه مکزیکی شاورما لبنانی یا ژیروس یونانی است. گوشت را در یک تورتیلا با چند مواد دیگر بریزید و tacos al pastor دارید.

برای تهیه آن ، گوشت خوک را در ماریناد آناناس و فلفل آدوبو به مدت حداقل یک ساعت ترشی کنید. سپس روش پخت را انتخاب کنید. گوشت خوک برای غذاهای سنتی tacos al pastor بر روی تف ​​تفت داده می شود.

جایگزین های تف تفت دادن

من تف ندارم که گوشت را روی آن تفت دهم. اکثر آشپزهای خانگی این کار را نمی کنند. اما راه های دیگری نیز برای به دست آوردن طعم مشابه در خانه وجود دارد. این سه روش من استفاده می کنم:

  • سیگاری/کوره پلت: روش مورد علاقه من. این روش بسیار طولانی تر از هر روش دیگری طول می کشد اما نزدیک ترین راه برای برشته کردن تف است و طعم شگفت انگیزی دارد.
  • قابلمه فوری: قابلمه فوری یک ابزار عالی برای پخت سریع و پخت سریع تکه های بزرگ گوشت است. اگر این روش را انتخاب می کنید ، گوشت خوک خرد شده را چند دقیقه تفت دهید تا به بافت ترد تردی که از برشته کردن تف دریافت می کنید برسید.
  • اجاق گاز: این روش سریع ترین است زیرا شما گوشت خوک را تکه تکه کرده و سرخ کنید.

مونتاژ Tacos شما

یکی از چیزهای مورد علاقه خانواده من در مورد تاکو این است که هرکس می تواند هر طور که دوست دارد ، سلیقه خود را بالا ببرد. بسته به اینکه چه چیزی در دست دارم و چه چیزی در فصل است ، گزینه های مختلف روپوش را ارائه می دهم. تاکو ماهی ما و سالاد تاکو ماهی ما هر بار که آنها را می خوریم متفاوت است.

معمولاً تاکو آل پاستور با آناناس تازه یا کبابی اضافی ، پیاز قرمز خرد شده ، گشنیز و آووکادو سرو می شود. ما همچنین این چاشنی تاکو را بسیار دوست داریم.

ما معمولاً غلات زیادی نمی خوریم ، بنابراین گاهی اوقات وقتی تاکو داریم آنها را در برگ کاهو سرو می کنیم. هر چند به ساخت تورتیلا خودم فکر می کنم.

چاپ
سنجاق کردن

دستور مکزیکی به سبک Al Pastor Tacos

Tacos al Pastor ترکیبی از شیرین ، تند ، تند و خوش طعم است. روی آناناس ، پیاز و گشنیز را برای یک وعده غذایی دلپذیر روی آن بریزید.

کل زمان 2 ساعت ها 25 دقایق

عناصر

  • 5-6 پوند شانه خوک بدون استخوان (یا لب به لب بوستون)
  • 1 آناناس (خرد شده و خرد شده ، تقسیم شده)
  • 1 متوسط پیاز (پوست کنده و خرد شده)
  • 2 میخک ها سیر (یا 1 قاشق چایخوری پودر سیر)
  • ½ فنجان آب آناناس
  • ¼ فنجان آمینوهای نارگیل
  • 1 TBSP سرکه
  • ½ فنجان آب پرتقال
  • ½ فنجان شربت افرا
  • 1 اهک (آبدار)
  • 2 فلفل چیپوتل در سس آدوبو
  • 1 TBSP زیره
  • 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری فلفل
  • 2 TBSP چاشنی تاکو

برای سرو:

  • نان ذرت مکزیکی
  • پیاز قرمز (قطعه قطعه شده)
  • گشنیز (خرد شده)
  • آووکادو (بریده شده)

دستورالعمل ها

برای تهیه ماریناد:

  • در مخلوط کن ، 1 فنجان آناناس خرد شده و تمام مواد باقی مانده را پوره کنید.

  • ماریناد را روی گوشت خوک بریزید و حداقل یک ساعت یا حداکثر 8 ساعت در یخچال ترشی کنید و هر چند ساعت یکبار آن را بچرخانید.

قابلمه فوری: (ساده ترین روش)

  • گوشت خوک و ماریناد را به قابلمه فوری اضافه کنید.

  • روی آن را بپوشانید و محکم کنید.

  • به مدت 45 دقیقه با فشار بالا بپزید و اجازه دهید فشار به طور طبیعی آزاد شود.

  • از دو چنگال برای خرد کردن گوشت خوک استفاده کنید و آن را روی یک ورقه پخت بزرگ قرار دهید.

  • یک فنجان دیگر آناناس را ریز خرد کرده و به گوشت خوک اضافه کنید.

  • ورقه پخت را به مدت 5-7 دقیقه زیر جوجه های گوشتی فر بگذارید تا قهوه ای شود و آناناس شروع به کارملی شدن کند.

  • بردارید و سرو کنید.

گریل پلت: (خوشمزه ترین روش)

  • گریل یا سیگاری را با دمای 250 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • گوشت خوک را مستقیماً روی قفسه قرار دهید.

  • به مدت 5 ساعت در دمای داخلی 160 درجه فارنهایت بپزید.

  • برداشته و روی یک تکه بزرگ فویل قرار دهید.

  • با شربت افرا اضافی بمالید و 1 فنجان آناناس تازه ، ریز خرد شده را اضافه کنید.

  • گوشت خوک را محکم در فویل بپیچید و دوباره به گریل برگردانید.

  • 3-4 ساعت دیگر در دمای 275 درجه فارنهایت پخت تا دمای داخلی به 200 درجه فارنهایت برسد.

  • برداشته و نیم ساعت استراحت دهید.

  • در صورت تمایل ، برش های تازه آناناس را مستقیماً روی گریل گریل کنید تا کارامل شده و روی گوشت خوک سرو کنید.

اجاق گاز: (سریعترین روش)

  • گوشت خوک را به برش های نازک (½ اینچ یا کمتر) برش دهید.

  • یک ماهیتابه یا تابه بزرگ را روی حرارت زیاد گرم کنید.

  • به صورت دسته ای ، هر قطعه را 3-4 دقیقه در هر طرف تفت دهید تا سوخته و پخته شود.

  • بردارید و کنار بگذارید.

  • یک فنجان دیگر آناناس را در همان ماهیتابه تفت دهید تا کارامل شده و روی گوشت خوک قرار گیرد.

  • اجازه دهید هر دو به مدت 5 دقیقه استراحت کنند و سپس تقریباً خرد کنید.

برای خدمت:

  • در تاکو سرو کنید.

  • روی آن آناناس تازه ، پیاز قرمز ، گشنیز ، آووکادو و دیگر مواد دلخواه را اضافه کنید.

یادداشت

در صورت تمایل می توانید ران مرغ را برای گوشت خوک قرار دهید ، اما زمان پخت را متناسب با آن تنظیم کنید.

تغذیه

کالری: 511کیلوکالری | کربوهیدرات ها: 37گرم | پروتئین: 65گرم | چربی: 10گرم | چربی های اشباع شده: 3گرم | چربی های غیر اشباع: 1گرم | چربی اشباع شده: 4گرم | چربی ترانس: 1گرم | کلسترول: 170میلی گرم | سدیم: 717میلی گرم | پتاسیم: 1345میلی گرم | فیبر: 3گرم | قند: 27گرم | ویتامین A: 482IU | ویتامین سی: 67میلی گرم | کلسیم: 76میلی گرم | اهن: 4میلی گرم



دیدگاهتان را بنویسید