فواید تخمه کدو و کدو تنبل


با نزدیک شدن به فصل پاییز ، افکار شما به برگهای ترد زیر پا ، راه رفتن سریع در میان جنگل های قرمز ، نارنجی و زرد درخشان ، بچه هایی با لباس ، ژاکت و روسری پشمی ، شام روز شکرگزاری و سوپ هایی که روی اجاق گاز می خورند ، می چرخد. اوه ، و کدو تنبل. کدو تنبل همه چیز. لاته ادویه کدو تنبل. جک و فانوس ها. کیک کدو. کدو تنبل تزئینی ، کدو تنبل آشپزی ، آن فیلم کدو تنبل چارلی براون. و با این حال کدو تنبل به عنوان منبع تغذیه کمی بعد از اندیشه باقی مانده است.

مردم واقعاً فکر نمی کنند کدو تنبل بخورند مگر به شکل پای یا ادویه. تعداد کمی از آنها سوپ کدو درست می کنند ، دانه کدو تنبل می کنند یا برش های کدو تنبل می کنند. اما به یاد داشته باشید که کدو تنبل یک غذای فوق العاده باستانی آمریکایی است که به عنوان یکی از اعضای خانواده کدو زمستانی یکی از “سه خواهر” را تشکیل داد که بسیاری از مردم آمریوند از آن به عنوان محصولات اصلی استفاده می کردند ، دو مورد دیگر لوبیا و ذرت بود.

امروز ، من قصد دارم مزایای خوردن کدو و محصولات مختلف آن از جمله گوشت ، دانه ها و روغن دانه های آن را برای سلامتی توضیح دهم. بله ، بله ، دانه های کدو تنبل دانه هستند و روغن تخمه کدو یک روغن دانه است که ما معمولاً سعی می کنیم از آن اجتناب کنیم ، اما این محصولات صنعتی نیستند. دانه کدو تنبل است به طور مشخص پر از روغن آن را فشار می دهید و روغن خارج می شود. نیازی به هگزان یا سایر حلالهای صنعتی نیست.

اما من از خودم جلوتر می روم. بیشتر در مورد آن آمده است.

کدو تنبل چه مزایایی دارد؟

کدو تنبل از نظر کربوهیدرات بسیار کمتر و از نظر مواد مغذی بسیار بیشتر از آن چیزی است که فکر می کنید.

یک فنجان و نیم گوشت کدو تنبل فقط 12.8 گرم کربوهیدرات قابل هضم و کمتر از 70 کالری دارد ، با حدود 3 گرم فیبر پری بیوتیک که می تواند بیوم روده سالم شما را تغذیه و تغذیه کند. برای مقدار کمی از کربوهیدرات و کالری ، همچنین دریافت می کنید:

  • بیش از 700 میلی گرم پتاسیم (دریافت رژیم غذایی مدرن بسیار سخت است)
  • مقدار زیادی کاروتنوئید
  • 21 درصد از نیازهای ریبوفلاوین شما – که ما برای متابولیسم مواد مغذی و تولید انرژی سلولی به آن نیاز داریم
  • 35 درصد از نیازهای مس شما
  • دوز مناسب منگنز ، ویتامین C ، ویتامین B5 و ویتامین E
  • پلی فنول های متعدد ، که محرک هورمونی برای سیستم آنتی اکسیدانی ما هستند

کدو تنبل راهی سریع و آسان برای دریافت مقدار زیادی مواد مغذی ، از جمله مواردی که بسیاری از افراد کم کربوهیدرات ، کتو یا گوشتخواران در خوردن آنها مشکل دارند ، مانند پتاسیم ، منگنز و ویتامین C ، بدون تحمل کربوهیدرات یا کالری زیاد.

سایر اسکواش های زمستانی به همان اندازه خوب هستند ، اگر نه حتی بهتر.

یک فنجان و نیم گوشت کدو حلوایی مکعبی:

  • 123 کالری
  • 22 گرم کربوهیدرات قابل هضم ، 10 گرم فیبر
  • 18٪ تیامین روزانه ، 19٪ نیاسین ، 22٪ B5 ، 22٪ B6 ، 15٪ فولات ، 52٪ ویتامین C
  • تن کاروتنوئیدها
  • 22٪ منیزیم روزانه ، 23٪ منگنز ، 22٪ مس ، 19٪ (873 میلی گرم) پتاسیم
  • پلی فنول ها
  • کربوهیدرات بسیار کمی برای آنچه دریافت می کنید ، درست است؟

یک فنجان و نیم کدوی بلوط مکعبی:

  • 170 کالری
  • 31 گرم کربوهیدرات قابل هضم ، 13.5 گرم فیبر
  • 43٪ تیامین روزانه ، 17٪ نیاسین ، 31٪ B5 ، 35٪ B6 ، 15٪ فولات
  • 29٪ مس ، 31٪ منیزیم ، 32٪ منگنز ، 29٪ پتاسیم
  • پلی فنول ها

تا حدودی نشاسته ای است ، اما زیاد نیست. اکثر رژیم ها می توانند 30 گرم کربوهیدرات را تامین کنند. و چگالی مواد مغذی باور نکردنی است.

تحقیقات زیادی در مورد گوشت خواران کدو تنبل انجام نشده است. اما اشکالی ندارد ، زیرا ما می توانیم حقایق تغذیه ای را بررسی کرده و بدانیم که شامل همه آن ریزمغذی ها در رژیم غذایی ما تأثیرات مثبتی خواهد داشت.

بیشتر تحقیقات در مورد کدو تنبل است دانهبه در مورد تخمه کدو چه می گوید؟

دانه کدو تنبل دارای منیزیم و سایر مواد معدنی فوق العاده است.

فقط برای یک اونس تخمه کدو تنبل ، 155 میلی گرم منیزیم (تقریبا نیمی از نیاز روزانه شما) ، 1.3 میلی گرم منگنز (بیش از نیمی از نیاز شما) ، 40 درصد مس و 20 درصد روی خود را دریافت می کنید. این مقدار برای 5.5 گرم چربی امگا 6 ، 4.5 گرم چربی اشباع نشده و 2.4 گرم چربی اشباع است. اسید لینولئیک امگا -6 به اندازه روغنهای تصفیه شده ، صنعتی یا سرخ کن های فست فود در غذاهای کامل مشکل ساز نیست-و 5.5 گرم این مشکل را ندارد. که بسیار

دانه کدو تنبل می تواند قند خون را کاهش دهد.

نشان داده شده است که این دانه ها وقتی به عنوان بخشی از غذا مصرف می شود ، گلوکز خون را بعد از غذا کاهش می دهد. همان وعده غذایی که از کتان به جای دانه کدو تنبل استفاده می کرد ، با وجود فیبر بسیار زیاد کتان (که ظاهراً کنترل گلوکز را بهبود می بخشد) هیچ تأثیر مفیدی بر قند خون نداشت. تجزیه و تحلیل بیشتر اجزای دانه کدو تنبل ، از جمله اینوزیتول ، نیکوتینیک اسید و تریگونلین را به عنوان مسئول اثرات کاهش قند خون شناسایی کرده است.

دانه کدو تنبل ممکن است به مردان مبتلا به هیپرپلازی خوش خیم پروستات کمک کند.

هیپرپلازی خوش خیم پروستات خوش خیم است زیرا بزرگ شدن غده پروستات سرطانی نیست اما غیر خوش خیم است زیرا می تواند جریان ادرار را مختل کند. در یک آزمایش کنترل شده با دارونما ، عصاره تخمه کدو باعث بهبود علائم مردان مبتلا به هیپرپلازی خوش خیم پروستات شد. کسانی که عصاره (اما نه دارونما) را برای یک سال مصرف کردند علائم بهتری را گزارش کردند. یک مطالعه دیگر نتایج مشابهی با استفاده از عصاره تخم کدو بدون چربی داشت و دریافت که این مکمل باعث کاهش ادرار در شب می شود.

اگر دانه کدو تنبل شود ، عملکرد نعوظ را بهبود می بخشد.

اگرچه در موش ها ، مصرف دانه های کدو تنبل (اما نه خام) نشانگرهای زیستی مرتبط با عملکرد نعوظ را بهبود می بخشد. سطوح PDE-5 (همان چیزی که سیالیس و ویاگرا هدف قرار دادند) بهبود یافت ، MDA (نشانگر اکسیداسیون لیپیدها و التهاب عمومی) ، و همچنین سطح اکسید نیتریک بهبود یافت. شما موش نیستید و این در واقع نتایج نعوظ را اندازه گیری نمی کند ، اما امیدوار کننده است.

تخمه کدو با وجود داشتن اگزالات ، خطر ابتلا به سنگ های ادراری را کاهش می دهد.

من برخی از مردم را نگران محتوای اگزالات تخمه کدو دیدم. پس از همه ، اکثر دانه ها حاوی اگزالات هستند – آنها نوعی “ضد مغذی” هستند که گیاهان برای محافظت از خود استفاده می کنند – و دانه های کدو تنبل نباید تفاوتی با هم داشته باشند. به نظر می رسد خوردن تخمه کدو در واقع میزان بلورهای کلسیم اگزالات در ادرار را کاهش می دهد.

تخمه کدو افسردگی یک مرد را برطرف کرد.

من یک مطالعه موردی درباره قدرت دانه کدو تنبل در نامه ای قدیمی به سردبیر مجله پزشکی خواندم. مریضی که سالها با استفاده از 1.5 گرم L- تریپتوفان سلامت روانی خود را حفظ کرده بود ، ناگهان با بیرون کشیدن L- تریپتوفان از قفسه ها دچار افسردگی شدیدی شد. پس از تحقیقات زیاد ، پزشک او (نویسنده نامه) متوجه شد که 200 گرم تخمه کدو ، مقرون به صرفه ترین منبع L-triptophan است. او دانه ها را خورد و افسردگی برطرف شد.

اسید فیتیک چطور؟

در حال حاضر ، تخمه کدو هنوز دانه است. آنها حاوی اسید فیتیک هستند که می تواند اثرات نامطلوبی بر کلسیم و سایر جذب مواد معدنی داشته باشد. اما اسید فیتیک یک جنبه دیگر هم دارد-به نظر می رسد که فعالیت سلول های ضد سرطانی را افزایش می دهد. و اگر باکتری روده مناسب دارید ، می توانید اسید فیتیک را به اینوزیتول تجزیه کنید ، ترکیبی با مزایای زیادی از جمله قند خون و تنظیم خلق و خو.

اگر می خواهید مقداری از اسید فیتیک را کاهش داده یا از بین ببرید ، مواردی وجود دارد که می توانید انجام دهید:

  • شما همیشه می توانید دانه های کدو تنبل خود را بو داده یا جوانه بزنید تا مقداری از اسید فیتیک تجزیه شود.
  • برای مقابله با برخی از تأثیرات بر جذب مواد معدنی ، می توانید ویتامین C را با دانه کدو تنبل مصرف کنید.
  • می توانید گوشت را در کنار دانه ها مصرف کنید. این باعث افزایش جذب مواد معدنی می شود.

اما اگر علاقه مند به افزایش مصرف منیزیم و منگنز خود هستید و شاید از سایر مزایایی که ذکر کردم استفاده کنید ، یک اونس تخمه کدو یک گزینه عالی است که نباید برای شما مشکلی ایجاد کند.

گوشت کدو تنبل (و دیگر کدو زمستانی) است قطعا ارزش افزودن به رژیم غذایی خود را دارد

بنابراین ، من دوست دارم از شما بشنوم. روش مورد علاقه شما برای خوردن کدو چیست؟ آیا دانه ها را تفت می دهید؟ آیا تا به حال به مزایای ذکر شده در بالا توجه کرده اید؟

مراقب باشید ، همه

کاسه های منجمد آشپزخانه اولیه


درباره نویسنده

مارک سیسون بنیانگذار Mark’s Daily Apple ، پدرخوانده جنبش غذاها و شیوه زندگی Primal و نیویورک تایمز پرفروش ترین نویسنده رژیم بازنشانی کتوبه آخرین کتاب او این است کتو برای زندگی، جایی که او در مورد چگونگی ترکیب رژیم غذایی کتو با شیوه زندگی اولیه برای سلامت مطلوب و طول عمر صحبت می کند. مارک نویسنده کتابهای متعدد دیگری نیز هست ، از جمله طرح اولیهکه در سال 2009 به افزایش رشد جنبش اولیه/paleo کمک کرد. پس از سه دهه تحقیق و آموزش مردم در مورد اینکه چرا غذا جزء اصلی دستیابی و حفظ سلامتی مطلوب است ، مارک Primal Kitchen ، یک شرکت مواد غذایی واقعی را راه اندازی کرد. که لوازم اصلی آشپزخانه Primal/paleo ، keto و Whole30 را ایجاد می کند.

اگر می خواهید یک نماد به همه نظرات خود اضافه کنید اینجا را کلیک کنید!

دیدگاهتان را بنویسید