قتل عام قمی مقتول در مسلخ / نبود تب در کریمه کنگو – خبرگزاری مهر اخبار ایران و جهان



به گزارش خبرنگار مهر، حسین توحیدی فر در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته قم در مصلی این شهر با اشاره به در پیش بودن عید سعید قربان گفت: بازرسان دامپزشکی در کشتارگاه ها ثابت و سیار هستند. strebiتا حدودی یک مجموعه کشتارگاه و بهزیستی مسجد جمکران بر سلامت دام و کشتارگاه نظارت دارد.

مدیرکل دامپزشکی استان قم گفت: پس از ذبح دام، لازم است گوشت به مدت ۲۴ ساعت در دمای معمولی یخچال نگهداری شود که در این صورت ویروس های احتمالی آن از بین می رود.

وی درباره بیماری تب کریمه کنگو نیز گفت: این بیماری ویروسی از کنه به گاو منتقل می شود و البته این بیماری از فردی به فرد دیگر نیز قابل انتقال است.

تحدی فر گفت: دامپزشک ماموریت دارد اقدامات لازم را برای پیشگیری از این بیماری از حیوان به انسان، انسان به انسان انجام دهد و دامپزشکی در حال آزمایش و کنترل کانون های این بیماری است.

مدیرکل دامپزشکی استان قم با بیان اینکه تاکنون موردی از تب کریمه کنگو در قم مشاهده نشده است، از ساکنان قم خواست برای رعایت اصول بهداشتی، قربانی خود را در کشتارگاه ها انجام دهند.

وی ادامه داد: بازرسان دامپزشکی سلامت گوشت، ماهی، تخم مرغ و فرآورده های مرغ را بررسی می کنند.

توحیدی فر با اشاره به حوادث اخیر مرگ دو کودک در منطقه دامشهر با توجه به هجوم سگ های ولگرد قم تصریح کرد: آنچه بر عهده دامپزشک است تامین سلامت سگ ها با صاحبانشان در حد جمعیت است. اوری سگ های ولگرد در روستاها به عهده دهیاری و در شهرها به عهده شهرداری و در مناطق صنعتی و تولیدی به همین ترتیب است. دامشهر مسئولیت ماکان است.