پیتزا مخصوص غذای عمیق کم کربوهیدرات – طرز تهیه


دستورالعمل ها برای 8 وعده است. لطفا در صورت نیاز اصلاح کنید.

پوسته
  • در یک کاسه کوچک ، شکر ، مخمر و آب داغ را با هم مخلوط کنید. مخزن را بدون پوشش کنار بگذارید تا مخمر فعال شود.

  • در یک کاسه متوسط ​​آرد بادام ، پروتئین آب پنیر و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. کنار بگذارید.

  • در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط ​​تا کم ، مخلوط کرده و پنیر موزارلا و خامه را ذوب کنید. از روی حرارت بردارید. مخلوط پنیر ذوب شده را به مخلوط آرد بادام اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود. مخلوط تخم مرغ و مخمر را اضافه کنید. با استفاده از یک قاشق چوبی یا دستان خود ، خمیر را مخلوط کنید تا یکدست شود. روی خمیر را بپوشانید و در جای گرم بگذارید تا به مدت 30 تا 35 دقیقه بالا بیاید. خمیر بسیار مرطوب خواهد شد.

  • فر را روی 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتی گراد) گرم کنید. یک ظرف پیتزا 14 اینچی (35 سانتی متری) نچسب و عمیق را با روغن زیتون بپوشانید.

  • خمیر را در قالب آماده شده بریزید. دستان خود را با روغن زیتون بپوشانید و خمیر را تا لبه ها و حداقل ½ “(1 سانتیمتر) کنار تابه صاف کنید. ضخامت خمیر نباید بیش از 0.5 سانتی متر در کف قالب باشد. برای جلوگیری از چسبیدن خمیر به دستان ، دستان خود را با روغن آغشته کنید.

  • برترین ها
  • قاشق های کوچک رب گوجه فرنگی را روی پوسته بریزید و به آرامی روی خمیر پخش کنید. چاشنی ایتالیایی را به طور مساوی روی رب گوجه فرنگی بپاشید. روی آن سوسیس ، پپرونی ، فلفل دلمه ای ، پیاز و پنیر موزارلا قرار دهید.

  • به مدت 20 تا 25 دقیقه در قفسه وسط یا تا زمانی که روی آن حباب دار و سرخ شود بپزید. قبل از سرو از فر خارج کرده و بگذارید حداقل 10 دقیقه بماند.

  • باقی مانده غذاها را تا 5 روز در یخچال نگه دارید یا تکه های پیتزای پخته شده را که در کاغذ فریزر پیچیده اید تا 3 ماه در یخچال قرار دهید.

  • نکته

    ممکن است بخواهید پیازها و فلفل دلمه ای را در کره تفت دهید ، قبل از استفاده به عنوان روکش ، اما لازم نیست.

    نکاتی در مورد ماهیتابه

    برای این دستور غذا ، استفاده از ماهیتابه های مختلف نتایج متفاوتی را به همراه خواهد داشت. این دستورالعمل دستورالعمل استفاده از یک ظرف پیتزا با عمق 14 اینچ (35 سانتی متر) را ارائه می دهد.

    می توانید از ظرف پخت 10 اینچی (25 سانتی متر) در 15 اینچ (38 سانتی متر) ، ماهیتابه چدنی یا ترکیبی از تابه های کوچکتر پیتزا مانند دو تابه 9 اینچی استفاده کنید. برای تعیین اینکه از چه اندازه تابه استفاده کنید ، در نظر بگیرید که می خواهید پوسته چقدر ضخیم باشد

    تابه های فلزی با روکش تیره بهترین عملکرد را دارند. تابه های شیشه ای یا سرامیکی گرما را نیز هدایت نمی کنند. اگر از شیشه یا سرامیک استفاده می کنید ، باید زمان پخت را افزایش دهید.

    آیا باید از رب گوجه فرنگی استفاده کرد یا سس گوجه فرنگی؟

    این دستور به جای سس گوجه فرنگی یا سس پیتزا از یک لایه نازک رب گوجه فرنگی استفاده می کند.

    رب گوجه فرنگی ضخیم تر است و رطوبت بسیار کمتری دارد که اجازه می دهد پوسته به طور یکنواخت بپزد. استفاده از سس گوجه فرنگی می تواند پوسته را مرطوب کند مگر اینکه قبل از افزودن مواد روی آن را به مدت 10-12 دقیقه از قبل بپزید.

    استفاده از بهترین بیکینگ پودر

    بله ، 4 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر اندازه گیری صحیح است. مخمر و بیکینگ پودر باعث می شوند که پوسته مانند یک پیتزای واقعی عمیق بالا بیاید.

    حتما از بیکینگ پودر فاقد آلومینیوم استفاده کنید. اگر بیکینگ پودر شما آلومینیوم دارد ، پوسته طعم فلزی نامطلوبی خواهد داشت.

    همچنین ، بیکینگ پودر را از نظر سدیم بررسی کنید. برخی از مارک ها بیش از 60 میلی گرم سدیم در هر وعده دارند که پوسته شور تولید می کند. در حالت ایده آل ، به دنبال مارک های حاوی 50 تا 60 میلی گرم سدیم در هر وعده باشید.

    آیا واقعاً باید از شکر در این دستور غذا استفاده کنم؟

    آره! مقدار کمی شکر برای فعال کردن مخمر مورد نیاز است. یک بسته کوچک از کافی شاپ واقعا تنها چیزی است که شما نیاز دارید

    دیدگاهتان را بنویسید