چرا شکر تصفیه شده – معروف به شکر سفید – برای شما مضر است؟

آمریکایی ها هر هفته بین دو تا سه پوند شکر مصرف می کنند. قند در بسیاری از غذاهایی که ما می خوریم در حال پردازش است. این غذاها فقط شیرینی نیستند. شکر به مقدار زیاد در کره بادام زمینی، سس مایونز، نان، سس کچاپ و بسیاری دیگر از محصولات کاملاً “غیر شیرین” یافت می شود.

حال برسیم به این سوال: چرا شکر تصفیه شده برای شما مضر است؟

شکر تصفیه شده برای شما مضر است زیرا سطح انسولین خون را بالا می برد.

افزایش سطح انسولین خون باعث کاهش سیستم ایمنی بدن می شود. اگر سیستم ایمنی شما افسرده باشد، توانایی شما برای مبارزه با بیماری ضعیف می شود.

افزایش سطح انسولین خون می تواند باعث افزایش وزن شود. انسولین باعث ذخیره چربی می شود. بنابراین، هنگامی که غذاهای سرشار از شکر تصفیه شده مصرف می کنید، ذخیره چربی را افزایش می دهید. بدیهی است که نتیجه افزایش وزن سریع است.

شکر تصفیه شده فاقد ویتامین یا مواد معدنی است، بنابراین برای متابولیسم قند باید از ذخیره ویتامین ها و مواد معدنی بدن استفاده شود. هنگامی که این ذخایر تخلیه می شوند، متابولیسم کلسترول و اسیدهای چرب مختل می شود و به افزایش تری گلیسیرید، کلسترول سرم خون کمک می کند و به دلیل ذخیره اسیدهای چرب بیشتر در اطراف اندام ها، چاقی را افزایش می دهد.

به طور خلاصه در اینجا روش هایی وجود دارد که قند تصفیه شده می تواند بر سلامت شما تأثیر بگذارد: o شکر می تواند سیستم ایمنی بدن را سرکوب کند. o قند می تواند تعادل مواد معدنی بدن را بر هم بزند. قند می تواند به بیش فعالی، اضطراب، افسردگی، مشکلات تمرکز و بدخلقی در کودکان کمک کند. o قند می تواند افزایش قابل توجهی در تری گلیسیرید ایجاد کند. o قند می تواند باعث خواب آلودگی و کاهش فعالیت در کودکان شود. o شکر می تواند کلسترول با چگالی بالا (HDL) مفید را کاهش دهد. o شکر می تواند باعث افزایش کلسترول مضر (LDL) شود. o قند می تواند باعث هیپوگلیسمی شود. o قند به تضعیف دفاع در برابر عفونت باکتریایی کمک می کند. o قند می تواند باعث آسیب کلیه شود. o شکر می تواند خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب را افزایش دهد. o قند ممکن است منجر به کمبود کروم شود. o قند می تواند باعث کمبود مس شود. o قند در جذب کلسیم و منیزیم اختلال ایجاد می کند. o قند می تواند سطح گلوکز خون ناشتا را افزایش دهد. o شکر می تواند باعث پوسیدگی دندان شود. o شکر می تواند معده اسیدی ایجاد کند. o قند می تواند سطح آدرنالین را در کودکان افزایش دهد. o قند می تواند منجر به بیماری پریودنتال شود. o شکر می تواند روند پیری را تسریع کند و باعث ایجاد چین و چروک و سفیدی مو شود. o شکر می تواند کلسترول کل را افزایش دهد. o قند می تواند به افزایش وزن و چاقی کمک کند. o مصرف زیاد شکر خطر ابتلا به بیماری کرون و کولیت اولسراتیو را افزایش می دهد. o قند می تواند به دیابت کمک کند. o قند می تواند به پوکی استخوان کمک کند. o قند می تواند باعث کاهش حساسیت به انسولین شود. o قند منجر به کاهش تحمل گلوکز می شود. o قند می تواند باعث بیماری های قلبی عروقی شود. o قند می تواند فشار خون سیستولیک را افزایش دهد. o شکر باعث آلرژی غذایی می شود. o قند می تواند باعث تشکیل رادیکال های آزاد در جریان خون شود. o قند می تواند باعث سموم در دوران بارداری شود. o قند می تواند در ایجاد اگزما در کودکان نقش داشته باشد. o قند می تواند بر لوزالمعده فشار بیاورد و باعث آسیب شود. o قند می تواند باعث تصلب شرایین شود. o قند می تواند پوشش مویرگ ها را به خطر بیاندازد. o قند می تواند باعث تقسیم سلول های کبد و افزایش اندازه کبد شود. o شکر می تواند میزان چربی کبد را افزایش دهد. o قند می تواند اندازه کلیه را افزایش دهد و تغییرات پاتولوژیک در کلیه ایجاد کند. o قند می تواند باعث افسردگی شود. o قند می تواند احتباس مایعات در بدن را افزایش دهد. o قند می تواند باعث عدم تعادل هورمونی شود. o قند می تواند باعث افزایش فشار خون شود. o قند می تواند باعث سردرد از جمله میگرن شود. o قند می تواند باعث افزایش امواج مغزی دلات، آلفا و تتا شود که می تواند توانایی ذهن برای تفکر واضح را تغییر دهد. o شکر می تواند چسبندگی پلاکت خون را افزایش دهد که خطر لخته شدن خون و سکته را افزایش می دهد. o شکر می تواند پاسخ انسولین را در افرادی که رژیم های غذایی پر قند مصرف می کنند در مقایسه با رژیم های کم قند افزایش دهد. o شکر تخمیر باکتریایی را در روده بزرگ افزایش می دهد.

منبع لیست گلوله: http://www.nancyappleton.com

رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/ رژیم کتوژنیک دکتر روشن ضمیر

رژیم لاغری سریع