چگونه برچسب های تغذیه ای را بفهمیم

آیا برای درک همه آن اصطلاحات دشوار روی برچسب های تغذیه ای تلاش می کنید؟ نترس چون تنها نیستی چربی های اشباع شده، چربی ترانس، روغن های نیمه هیدروژنه، کابوکسی متیل سلولز، هگزامتافسفات سدیم، مالتودکسترین… همه اینها برای مصرف بسیار زیاد است. ما می خواهیم به شما کمک کنیم غذاهایی که می خورید را درک کنید تا بتوانید بدانید که آیا سالم غذا می خورید یا نه. .

مردم به دلایل مختلف به برچسب های تغذیه نگاه می کنند. دلیلش هرچه که باشد، همیشه بهتر است بدانید چه چیزی در بدن خود وارد می کنید. قبل از اینکه به مواد تشکیل دهنده بپردازید، زمانی را به خواندن برچسب تغذیه اختصاص دهید. در اینجا خلاصه ای از آنچه باید در مورد برچسب های تغذیه بدانید آورده شده است.

اندازه خدمت: با نگاه کردن به اندازه وعده شروع کنید، که اندازه گیری دقیقی است که تمام کالری ها، چربی ها، قندها یا سدیم به آن مربوط می شود. به عنوان مثال، اگر اندازه سرو یک فنجان باشد، تمام مقادیر برای آن اندازه گیری اعمال می شود. ۱۵۰ کالری در آن اندازه یک فنجان اگر ۲ وعده بخورید دو برابر می شود. این احتمال وجود دارد که یک بسته، کیسه یا بطری از چیزی در اندازه یک وعده نباشد.

کالری: بعدی و اغلب برجسته ترین چیزی که مردم می بینند کالری است. مقدار کالری به معنای مقدار انرژی است که از یک وعده آن غذا دریافت می کنید. بسیاری از آمریکایی‌ها کالری بیش از حد زیادی را در نتیجه تحریف بخشی مصرف می‌کنند. بخش کالری هر برچسب تغذیه می تواند به افراد در شمارش کالری در صورت تلاش برای کاهش وزن کمک کند. در رژیم غذایی متوسط ​​آمریکایی، استاندارد کالری دریافتی روزانه ۱۸۰۰-۲۲۰۰ کالری برای زنان بالغ و ۲۰۰۰-۲۵۰۰ کالری برای مردان بالغ است. اینها محاسبات متوسطی هستند که بر اساس فعالیت بدنی و شرایط سلامتی متفاوت است. یاد آوردن: اگر در تلاش برای کاهش وزن هستید، بهتر است بین ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ کالری در روز مصرف کنید.

سدیم: یک آمریکایی معمولی نمک زیادی می خورد. حداکثر میزان سدیم مصرفی روزانه شما نباید از ۲۳۰۰ میلی گرم (حدود ۱ قاشق چایخوری) تجاوز کند. اگر بالای ۴۰ سال سن دارید یا فشار خون بالا دارید، مصرف ۱۵۰۰ میلی گرم سدیم در روز یا کمتر توصیه می شود. بهتر است تا جایی که می توانید از مصرف نمک پرهیز کنید، زیرا مصرف بیش از حد نمک می تواند منجر به بیماری قلبی، کلسترول بالا، فشار خون بالا یا تصلب شرایین شود. اگر به غذای خود نمک اضافه کنید، نمک های طبیعی برای شما بهتر از نمک معمولی هستند.

چربی ها: چربی های خوب و چربی های بد وجود دارد. چربی هایی که غیر اشباع هستند، البته در مقادیر مناسب قابل مصرف هستند. اگر چیزی حاوی چربی های اشباع شده یا ترانس است، می خواهید آن را دوباره در قفسه قرار دهید. این دو می توانند منجر به افزایش سطح کلسترول LDL (بد) و کاهش سطح کلسترول خوب (HDL) شوند. هنگام جستجوی چربی ها در برچسب تغذیه، حتماً لیست مواد تشکیل دهنده را نیز بررسی کنید. به دلیل خلأ برچسب‌گذاری، شرکت‌ها می‌توانند ۰.۵ گرم چربی ترانس در هر وعده مصرف کنند، حتی اگر محصول گفته شود که بدون چربی است. نحوه بررسی: مواد تشکیل دهنده را بررسی کنید تا ببینید آیا روغن های هیدروژنه وجود دارد یا خیر. در صورت وجود، محصول دارای مقداری چربی ترانس است.

قندها: قندها نام های زیادی دارند، بنابراین فهرست مواد تشکیل دهنده را برای نام هایی مانند گالاکتوز، دکستروز، فروکتوز یا گلوکز بررسی کنید. همچنین قندها یا شیرین کننده های اضافه شده مانند آسپارتام و شربت ذرت با فروکتوز بالا وجود دارد که باید از مصرف آنها اجتناب کرد. شیرین کننده های طبیعی مانند استویا یا آگاو ارگانیک بهترین هستند. قندها می توانند در غذاهای غیر محتمل برای اضافه کردن طعم وجود داشته باشند. آنها می توانند در غلات ناسالم یا سس های سالاد باشند. پس مراقب قندهای پنهان باشید.

کربوهیدرات ها: قندها، فیبرها و کربوهیدرات های تصفیه شده (از اینها اجتناب کنید)، در زیر چتر کربوهیدرات قرار می گیرند. اگر کربوهیدرات های مناسب را برای خوردن انتخاب کنید، منبع عالی انرژی هستند. کربوهیدرات های پیچیده که اغلب در غلات کامل یا میوه ها و سبزیجات یافت می شوند، برای شما بسیار بهتر از کربوهیدرات های تصفیه شده هستند. اگر میوه ها و سبزیجات فیبردار را در رژیم غذایی خود بگنجانید، می توانید به بهبود هضم، افزایش سطح انرژی کمک کنید و کمتر غذا می خورید زیرا احساس سیری بیشتری خواهید کرد.

ویتامین ها و مواد معدنی: اکثر آمریکایی ها به اندازه کافی ویتامین A و C دریافت نمی کنند. مراقب این ویتامین ها باشید و مطمئن شوید که دوز روزانه خود را دریافت می کنید. همچنین می‌توانید میوه‌ها و سبزیجات تازه بخورید تا از نیاز روزانه‌تان به بیشتر ویتامین‌ها و مواد معدنی که برای سلامتی لازم هستند، مطمئن شوید. پتاسیم، منیزیم، کلسیم و آهن مواد معدنی بسیار خوبی هستند که برخی از آنها عمدتاً در آووکادو، سبزیجات برگ‌دار تیره، آجیل‌ها و دانه‌های خام یا موز و بسیاری از غذاها یافت می‌شوند. همچنین می توانید از مکمل های گیاهی برای دریافت ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز خود استفاده کنید.

عناصر: مواد تشکیل دهنده به دلایلی روی برچسب هستند و به دلایلی کوچک هستند! بسیاری از افراد مواد تشکیل دهنده را نادیده می گیرند که برخی از آنها می توانند برای سلامتی شما مضر باشند. در ابتدا برجسته ترین مواد تشکیل دهنده غذا ذکر شده است. اگر تلفظ این ماده خیلی سخت است، توصیه می کنیم از آن دوری کنید. به دنبال لیست مواد تشکیل دهنده کوتاهی باشید که دارای ترکیبات قابل درک باشد.

این موضوع بسیار مورد توجه است، اما امیدواریم به شما در درک بهتر برچسب های تغذیه کمک کرده باشد. اگر سؤالی در مورد اینکه چه چیزی برای سلامتی خود بهتر است مصرف کنید/از آن اجتناب کنید، دارید، به ما ایمیل بزنید یا با ما تماس بگیرید. ما اینجاییم تا کمک کنیم.

رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/ رژیم کتوژنیک دکتر روشن ضمیر

رژیم لاغری سریع