Enchiladas گوشت گاو فوری-اولیه ، پالئو ، کتو ، بدون دانه و بدون گلوتن!


آنچیلاداها اغلب مواد مخلوطی در یک ماهیتابه هستند ، دو ماده اصلی آن تورتیلا و یک پتوی سنگین پنیر است. اما لازم نیست اینطور باشد. در این دستور العمل Primal enchilada ، همه چیز در مورد گوشت است.

کباب چاک به آرامی پخته شده و با سس غلیظ و ملایم تند ملایم است ، و امکان پخت و پز بی پایان است.

در اینجا دستور غذا وجود دارد.

دستور پخت آشپزی Bech Enchiladas-اولیه ، بدون سرخ و بدون گلوتن

عناصر

گوشت گاو خرد شده

  • کباب چاقی 3 پوند ، به قطعات 2-3 اینچی برش دهید
  • 2 قاشق غذاخوری روغن آووکادو
  • 1 عدد پیاز بزرگ خرد شده
  • 6 حبه سیر خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری. پودر فلفل قرمز
  • 1 قاشق غذاخوری. فلفل قرمز
  • 1 قاشق غذاخوری. زیره
  • 2.5 قاشق چایخوری پونه کوهی
  • 1 قاشق چایخوری. نمک
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1.5 فنجان آب یا آب گوشت (در صورت استفاده از آب ، ممکن است بخواهید نمک بیشتری اضافه کنید)

سس آنچیلادا

  • 2 قاشق غذاخوری روغن آووکادو
  • 1/4 پیاز رنده شده
  • 2 قاشق غذاخوری نشاسته تاپیوکا
  • 3 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
  • 2 قاشق غذاخوری فلفل قرمز
  • 1 قاشق غذاخوری. پونه کوهی
  • 2 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 2.5 فنجان آب مرغ

همه چیز دیگر

  • 8-12 تاتلای پالئو (ما عاشق مارک Siete هستیم)
  • پیاز خرد شده ، فلفل ، آووکادو و گشنیز
  • خامه ترش یا خامه ترش بدون لبنیات

مواد لازم برای دستور العمل فوری keto paleo primal beef enchiladas

جهت ها

روغن آووکادو را به قابلمه فوری خود اضافه کنید و آن را روی عملکرد “تفت دهید” قرار دهید. وقتی روغن داغ شد ، پیاز خرد شده را اضافه کرده و 2-3 دقیقه تفت دهید ، یا تا زمانی که شروع به نرم شدن کند. سیر را اضافه کرده و هم بزنید تا معطر شود. تکه های گوشت گاو را اضافه کرده و در هر طرف یک یا دو دقیقه تفت دهید. ادویه ها را اضافه کرده و هم بزنید تا گوشت گاو رنگ شود.

گوشت گاو و ادویه برای دستور العمل آنچیلاداس در قابلمه فوری

مایع را به قابلمه فوری اضافه کنید و درب آن را محکم کنید. آن را روی فشار دستی به مدت 55 دقیقه روی تنظیم دستی تنظیم کنید. وقتی تایمر خاموش شد ، اجازه دهید فشار به طور طبیعی 20 دقیقه قبل از باز کردن قابلمه فوری آزاد شود.

فر را روی 375 درجه گرم کنید. گوشت را خرد کرده و گوشت و حداقل نیمی از مایع را داخل ظرف پخت بریزید. حدود 20 دقیقه تفت دهید یا تا زمانی که مایع کمی غلیظ شود و بالای گوشت خرد شده سرخ شود.

در حالی که گوشت در حال پخت است ، سس آنچیلادا را آماده کنید. در یک قابلمه ، روغن آووکادو را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. وقتی داغ شد پیاز رنده شده را اضافه کرده و هم بزنید. چند دقیقه یا تا زمانی که پیاز بسیار نرم شود هم بزنید. نشاسته تاپیوکا را هم بزنید و مرتباً هم بزنید تا از سوختن آن جلوگیری شود. پودر فلفل قرمز و پاپریکا را اضافه کرده و هم بزنید. آب مرغ را به آرامی هم بزنید. به هم زدن ادامه دهید تا توده ادویه جات و نشاسته تاپیوکا شکسته شود. هنگامی که توده ها از بین رفتند ، به هم زدن ادامه دهید و پونه کوهی ، سیر و نمک را به آن اضافه کنید. اجازه دهید سس غلیظ شود تا بتوانید پشت قاشق را بپوشانید ، سپس نمک و فلفل را مزه دار کنید.

کمی اسپری روغن آووکادو را کف ظرف پخت بپاشید. مقدار کمی از گوشت کشیده شده را در یک تورتیلا بگذارید و آنها را حلقه حلقه کنید. آنها را در ظرف پخت قرار دهید و قسمت فلپ رول ها رو به پایین باشد. این کار را با بقیه تورتیلا ها تکرار کنید تا ظرف پخت را پر کنید. سس آنچیلادا را روی تورتیلا ها بریزید.

حدود 15 دقیقه بپزید. ظرف پخت را از فر خارج کنید. روی آنچیلادا را با پیاز خرد شده ، فلفل قرمز ، آووکادو و گشنیز بریزید. با خامه ترش یا پنیر معمولی یا لبنیات مورد علاقه خود سرو کنید!

نکات

– این باعث می شود گوشت گاو بیشتر از آنچه احتمالاً در تورتیلا شما جا می شود ، تهیه شود. گوشت اضافی با سالادهای بزرگ خوشمزه است.
– قبل از پر کردن تورتیلا خود را گرم کنید تا انعطاف پذیرتر شود.
-اگر وقت شما کم است ، می توانید از سس آنچیلادا خریداری شده در فروشگاه استفاده کنید. Siete و Simply Organic هر دو گزینه های تمیزی دارند.

No-Soy_Island_Teriyaki_and_Teriyaki_Sauces_640x80


چاپ

ساعت نماد ساعتکارد و چنگال نماد کارد و چنگالپرچم نماد پرچمپوشه نماد پوشهاینستاگرام نماد اینستاگرامpinterest نماد pinterestفیس بوک نماد فیس بوکچاپ آیکون چاپمربع نماد مربعقلب نماد قلبقلب جامد نماد محکم قلب

شرح

آنچیلاداهای گوشت گاو در سس غلیظ ، بدون مواد دانه ، بدون سرخپوش و بدون گلوتن ساخته شده است.


گوشت گاو خرد شده

  • 3 lb. chuck roast، cut into 23 تکه های اینچ
  • 2 قاشق غذاخوریبه روغن آووکادو
  • 1 پیاز بزرگ خرد شده
  • 6 حبه خرد شده سیر
  • 1 قاشق غذاخوریبه پودر فلفل قرمز
  • 1 قاشق غذاخوریبه فلفل قرمز
  • 1 قاشق غذاخوریبه زیره
  • 2.5 قاشق چایخوری پونه کوهی
  • 1 قاشق چایخوریبه نمک
  • 1/2 قاشق چایخوریبه فلفل سیاه
  • 1.5 فنجان آب یا آب گوشت (در صورت استفاده از آب ، ممکن است بخواهید نمک بیشتری اضافه کنید)

سس آنچیلادا

  • 2 قاشق غذاخوریبه روغن آووکادو
  • 1/4 پیاز رنده شده
  • 2 قاشق غذاخوریبه نشاسته تاپیوکا
  • 3 قاشق غذاخوریبه پودر فلفل قرمز
  • 2 قاشق غذاخوریبه فلفل قرمز
  • 1 قاشق غذاخوریبه پونه کوهی
  • 2 قاشق چایخوریبه پودر سیر
  • 1/2 قاشق چایخوریبه نمک
  • 2.5 فنجان سوپ مرغ

همه چیز دیگر

  • 812 paleo tortillas (ما عاشق مارک Siete هستیم)
  • پیاز خرد شده ، فلفل ، آووکادو و گشنیز
  • خامه ترش یا خامه ترش بدون لبنیات

روغن آووکادو را به قابلمه فوری خود اضافه کنید و آن را روی عملکرد “تفت دهید” قرار دهید. وقتی روغن داغ شد ، پیاز خرد شده را اضافه کرده و 2-3 دقیقه تفت دهید ، یا تا زمانی که شروع به نرم شدن کند. سیر را اضافه کرده و هم بزنید تا معطر شود. تکه های گوشت گاو را اضافه کرده و در هر طرف یک یا دو دقیقه تفت دهید. ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید تا گوشت گاو رنگ شود.

مایع را به قابلمه فوری اضافه کنید و درب آن را محکم کنید. آن را روی فشار دستی به مدت 55 دقیقه روی تنظیمات دستی تنظیم کنید. پس از خاموش شدن تایمر ، اجازه دهید فشار به طور طبیعی 20 دقیقه قبل از باز کردن قابلمه فوری آزاد شود.

فر را روی 375 درجه گرم کنید. گوشت را خرد کرده و گوشت و حداقل نیمی از مایع را داخل ظرف پخت بریزید. حدود 20 دقیقه تفت دهید یا تا زمانی که مایع کمی غلیظ شود و بالای گوشت خرد شده سرخ شود.

در حالی که گوشت در حال پخت است ، سس آنچیلادا را آماده کنید. در یک قابلمه ، روغن آووکادو را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. وقتی داغ شد پیاز رنده شده را اضافه کرده و هم بزنید. چند دقیقه یا تا زمانی که پیاز خیلی نرم شود هم بزنید. نشاسته تاپیوکا را هم بزنید و مرتباً هم بزنید تا از سوختن آن جلوگیری شود. پودر فلفل قرمز و پاپریکا را اضافه کرده و هم بزنید. آب مرغ را به آرامی هم بزنید. به هم زدن ادامه دهید تا توده ادویه جات و نشاسته تاپیوکا شکسته شود. هنگامی که توده ها از بین رفتند ، به هم زدن ادامه دهید و پونه کوهی ، سیر و نمک را به آن اضافه کنید. اجازه دهید سس غلیظ شود تا بتوانید پشت قاشق را بپوشانید ، سپس نمک و فلفل را مزه دار کنید.

کمی اسپری روغن آووکادو را کف ظرف پخت بپاشید. مقدار کمی از گوشت کشیده شده را در یک تورتیلا بگذارید و آنها را رول کنید. آنها را در ظرف پخت قرار دهید و قسمت فلپ رول ها رو به پایین باشد. این کار را با بقیه تورتیلا ها تکرار کنید تا ظرف پخت را پر کنید. سس آنچیلادا را روی تورتیلا ها بریزید.

حدود 15 دقیقه بپزید. ظرف پخت را از فر خارج کنید. روی آنچیلادا را با پیاز خرد شده ، فلفل قرمز ، آووکادو و گشنیز بریزید. با خامه ترش یا پنیر معمولی بدون لبنیات یا معمولی سرو کنید!

یادداشت

این باعث می شود گوشت گاو بیشتر از آنچه در تورتیلا شما جا می شود ، تهیه شود. گوشت اضافی با سالادهای بزرگ خوشمزه است.

قبل از پر کردن تورتیلا خود را گرم کنید تا انعطاف پذیرتر شود.

اگر وقت شما کم است ، می توانید از سس آنچیلادا خریداری شده در فروشگاه استفاده کنید. Siete و Simply Organic هر دو گزینه های تمیزی دارند.

  • دسته بندی: شام ناهار
  • روش: زودپز
  • غذا: مکزیکی

تغذیه

  • حجم سرو: 1/8 دستور غذا
  • کالری: 519.5
  • قند: 1.6 گرم
  • سدیم: 724.1 میلی گرم
  • چربی: 37.7 میلی گرم
  • چربی های اشباع شده: 12.9 گرم
  • چربی غیر اشباع: 20.57 گرم
  • چربی ترانس: 0
  • کربوهیدرات ها: 9.4 گرم
  • فیبر: 3.14 گرم
  • پروتئین: 35.7 گرم
  • کلسترول: 125.8 میلی گرم
  • کربوهیدرات خالص: 6.25 گرم

کلید واژه ها: دستور آنچیلاداس گوشت گاو بدون گلوتن ، دستور آنچیلاداس گوشت گاو بدون دانه

انبه_جالاپنو_و_هاوایی-استایل_BBQ_Sauces_640x80


درباره نویسنده

پریسیلا ، یک وبلاگ نویس غذا ، توسعه دهنده دستور غذا و سرآشپز شخصی مستقر در میسوری ، در آشپزی کم کربوهیدرات ، سرخپوش ، بدون گلوتن ، کتو ، گیاهخواری و پخت کم FODMAP تخصص دارد. ببینید در پریسیلا کوک ها چه می پزد و ماجراهای غذایی او را در اینستاگرام و پینترست دنبال کنید.

اگر می خواهید یک نماد به همه نظرات خود اضافه کنید اینجا را کلیک کنید!



دیدگاهتان را بنویسید