Tacos میگو Zesty Poblano با کیوی سالسا و کرم آهک


فهرست مطالب[Hide][Show]

من از طرفداران زیادی از غذاهای دریایی به دلیل فواید سلامتی زیادی دارم و میگو یکی از غذاهای مورد علاقه من است. من عاشق یافتن روشهای جدید برای استفاده از میگو در غذاهای آسان و سالم هستم (و شما می دانید که من عاشق غذاهای سریع و آسان هستم!). این دستور تاکو میگو poblano تمام جعبه های من را بررسی می کند. تهیه آن ساده است اما طعم های متمایز زیادی دارد و مانند یک غذای خاص در رستوران است. من عاشق تهیه آن در شبهای شلوغ هفته هستم وقتی همه خسته هستند اما ما غذای خوشمزه می خواهیم بخوریم.

Tacos سالم برای پیروزی!

تاکو برای بسیاری (از جمله خانواده من!) مورد علاقه است ، بنابراین ایجاد تاکو سالم ضروری است. در واقع ارتقاء تاکوها بسیار ساده است. من از روغن پخت سالم (مانند نارگیل ، آووکادو یا روغن زیتون) به جای روغن های گیاهی بی کیفیت استفاده می کنم.

من همچنین از گوشت سالم حیوانات سالم استفاده می کنم (ما اغلب این را از Wellness Meats دریافت می کنیم).

ادویه جات و سبزیجات همراه با تاکو همیشه یک انتخاب سالم هستند بنابراین چیزی برای تغییر وجود ندارد.

در نهایت ، ترتیلا اغلب سخت ترین کار برای ارتقا است. از آنجایی که ما غلات نمی خوریم ، من معمولاً از بسته بندی های کاهو ، یک تورتیلا بدون دانه مانند اینها استفاده می کنم ، یا من تورتیلا خانگی درست می کنم.

طرز تهیه تاکو میگو پوبلانو

همانطور که اشاره کردم ، تهیه این تاکوها فوق العاده ساده است. در اینجا مراحل اساسی وجود دارد:

  • مواد سالسا را ​​مخلوط کرده و کنار بگذارید (این امر باعث می شود طعم ها با هم ترکیب شوند).
  • مواد کرم را مخلوط کرده و کنار بگذارید (دوباره ، اجازه دهید طعم ها با هم ترکیب شوند).
  • میگو را با ادویه و سبزیجات بپزید.
  • تاکو و روی آن را با سالسا و کرم جمع کنید.

اینها بسیار ساده هستند تا بچه های من اغلب به پختن میگو و جمع آوری تاکو کمک کنند. این یک دستور عالی برای آشپزهای مشتاق است که ممکن است هنوز مهارت کافی در تهیه غذاهای پیشرفته را نداشته باشند.

Tacos را دوست دارید؟ دستور العمل های الهام گرفته از تاکو

یکی از موارد مورد علاقه من در مورد تاکو این است که می تواند بسیار متنوع باشد. تعدادی از مواد تشکیل دهنده را تغییر دهید و یک وعده غذایی کاملاً جدید (و خوشمزه) داشته باشید. در اینجا چند دستور العمل تاکو برای امتحان کردن آورده شده است:

  • تاکوهای کاهویی Tex-Mex-این دستور فوق العاده ساده است و می توانید با افزودن مواد مختلف به آن ، آن را تغییر دهید.
  • Taco Scramble – این دستور طعم تاکو را به یک تقلا ساده اضافه می کند. برای صبحانه یا شام عالی است و شامل بسیاری از سبزیجات تازه است!
  • سالاد تاکو ماهی – اگر از غلات اجتناب می کنید ، این دستور العمل راهی آسان برای بدست آوردن طعم تاکو ماهی بدون ترتیلا است.
  • تاکو ماهی در برگ کلم – گزینه دیگر این است که تاکو ماهی را در برگ کلم سرو کنید. کلم دارای مواد مغذی زیادی است ، بنابراین جایگزین مناسبی برای تورتیلا غلات است.
  • کاسه گوشت گاو و برنج مکزیکی – یک دستور ساده دیگر ، این دستور زمانی عالی است که نمی خواهید نگران تورتیلا یا بسته بندی کاهو باشید. این غذا در قابلمه فوری می پزد و در کمتر از 30 دقیقه آماده می شود.
  • سالاد فیستا مرغ – سالاد یک راه عالی برای بدست آوردن طعم تاکو بدون آشفتگی است. این غذا با گوآکامول خانگی خوشمزه است و می توانید آن را به راحتی در ظرف شیشه ای برای غذاهای سرگردان تهیه کنید.
  • Tacos al Pastor – تاکوهای خوک با افزودن آناناس و گشنیز تازه تر می شوند

در حالی که این دستور العمل ها به همان اندازه ساده است ، گاهی اوقات من حتی وقت و انرژی حتی برای یک غذای آسان را ندارم. اگر من هوس خوردن تاکو می کنم اما وقت و انرژی ندارم ، به جای آن یک غذای باقی مانده سریع الهام گرفته از مکزیک را با هم بریزم. من مقداری چاشنی تاکو خانگی را روی مرغ یا گوشت گاو باقی مانده می ریزم و سالاد را با گوشت و مقداری آووکادو می ریزم. خوشمزه است!

چاپ
سنجاق کردن

میگو Poblano Tacos با کیوی سالسا

میگوهای آهک تند تند با پوبلانوس و پیاز در نان توریلا با سالسا کیوی و کرم لیمو سرو می شود.

عناصر

برای تهیه سالسای کیوی

  • 1 فنجان پیاز قرمز (قطعه قطعه شده)
  • 2 گوجه فرنگی های رومی (ریز خرد شده)
  • 2 کیوی (پوست کنده و خرد شده)
  • 1 اهک (آبدار ، تقسیم شده)
  • 2 ساقه ها گشنیز (ریز خرد شده)
  • ¼ قاشق چایخوری پودر سیر
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • 1 خط تیره فلفل

برای پر کردن تاکو میگو poblano

  • 2 TBSP روغن زیتون
  • 1 فلفل پوبلانو (ریز خرد شده)
  • 1 پوند میگو (پوست کنده و بدون رگ)
  • 1 TBSP چاشنی آهک چیلی
  • نان ذرت مکزیکی

دستورالعمل ها

  • سالسا را ​​با مخلوط کردن 2 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده ، گوجه فرنگی ، کیوی ، آب نصف لیمو ، گشنیز ، پودر سیر ، نمک و فلفل مخلوط کنید.

  • کنار بگذارید.

  • با مخلوط کردن آب نصف دیگر آهک و خامه ترش ، کرم لیمو را تهیه کنید.

  • کنار بگذارید.

  • روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید ،

  • بقیه پیاز و فلفل پوبلانو را اضافه کنید.

  • حدود 10 دقیقه تفت دهید تا پیازها نرم شوند و پوبلانو شروع به قهوه ای شدن کند.

  • چاشنی میگو و آهک چیلی را اضافه کنید.

  • حدود 8 دقیقه یا تا زمانی که میگوها تازه پخته شوند بپزید.

  • در تورتیلا با سالسا و کرم سرو کنید.

یادداشت

اگر نان تورتیلا انجام نمی دهید سعی کنید اینها را به عنوان بسته کاهو سرو کنید.

تغذیه

کالری: 297کیلوکالری | کربوهیدرات ها: 17گرم | پروتئین: 26گرم | چربی: 15گرم | چربی های اشباع شده: 5گرم | کلسترول: 301میلی گرم | سدیم: 1057میلی گرم | پتاسیم: 514میلی گرم | فیبر: 4گرم | قند: 9گرم | ویتامین A: 1483IU | ویتامین سی: 83میلی گرم | کلسیم: 236میلی گرم | اهن: 3میلی گرم

آیا شما عاشق یک تاکو میگو خوب هستید؟ روش مورد علاقه شما برای ساخت آنها چیست؟



دیدگاهتان را بنویسید