Use-By ، Sell-By ، Best-By: برچسب های دوستیابی غذا توضیح داده شده است


17 سپتامبر 2021 – به یخچال نگاه می کنید و می بینید که قهوه ساز مورد علاقه شما در حال انقضا است.

این نیمه پر است ، و شما می دانید معنی آن چیست.

آه کشیدن. متأسفانه باید آن را دور بیندازید.

و مگر اینکه به ارتش کوچکی غذا بدهید ، حتی ممکن است به برخی محصولات نگاه کنید و از خود بپرسید: چگونه در دنیا مردم اینقدر سریع این کار را تمام می کنند؟

خبر خوب یا بد ، همانطور که در زیر مشاهده خواهید کرد ، این است که بسیاری از افراد اصطلاح “تاریخ انقضا” را همه اشتباه استفاده می کنند. PIRG ، گروه مراقبت از مصرف کنندگان ، می گوید نکته این است که شما را از دور ریختن غذاهای سالم و هدر دادن پول منصرف نکند ، بلکه کاهش حجم زیادی از مواد غذایی است که هر ساله هدر می رود.

بر اساس راهنمای جدید PIRG Consumer Watchdog ، جدا از فرمول های مخصوص نوزادان ، خرما در کنار برچسب هایی مانند “Best-By” و “Use-By” به ندرت در مورد زمان خراب شدن محصولات یا عدم خوردن یا نوشیدن آنها صحبت می کنند.

در عوض ، این تاریخها عمدتاً مربوط به زمانی است که محصولات با بالاترین کیفیت خود هستند. به عنوان مثال ، زمانی که خوش طعم تر هستند.

بنابراین آن عضوی از خانواده که او را مجبور می کنید از تاریخ روی بسته بگذرد ، تمسخر می کنید؟ غرایز آنها احتمالاً درست بوده است.

همچنین مهم است بدانید که تاریخ گذاری محصول فدرال مورد نیاز نیست ، به این معنی که لازم نیست استانداردهای فدرال را برآورده کند.

این تاریخها نیز همیشه بر اساس علم نیستند ، بنابراین به همان اندازه که ما تصور می کنیم دقیق نیستند.

علاوه بر این ، خوردن غذاهای گذشته از تاریخ روی بسته بندی ، کاملاً مناسب است.

برچسب ها توضیح داده شده است

PIRG برچسب های مختلف را تجزیه می کند:

  • ”بهترین در صورت استفاده” یا “بهترین حالت استفاده قبلی”: تاریخی که محصول بهترین طعم یا کیفیت را داشته باشد
  • “استفاده شده توسط”: آخرین تاریخی که محصول احتمالاً در بالاترین کیفیت خود خواهد بود
  • “فریز کردن”: تاریخی که باید محصولی را برای آن فریز کنید تا کیفیت عالی آن حفظ شود
  • “فروش توسط”: این برچسب برای اهداف موجودی به سمت خرده فروش هدایت می شود. این آخرین تاریخی است که محصول باید در فروشگاه نمایش داده شود.

PIRG می گوید ، اینها برچسب های “قرارهای باز” نامیده می شوند.

شاید متوجه شده باشید که برخی از اقلام غیرقابل فساد مانند سوپ و سبزیجات کنسرو شده دارای رشته ای از اعداد و حروف طولانی تر هستند.

این “دوستیابی بسته” است. به شما تاریخ ساخت محصول را می گوید.

تخم مرغ های خود را بررسی کنید

راهنمای PIRG می گوید تعیین تاریخ غذا برای تخم مرغ و سایر محصولات طیور کمی متفاوت است.

اگر کارتن تخم مرغ با درجه USDA (“درجه AA” با بالاترین کیفیت ، در مقابل “درجه A” با کیفیت کمی کمتر) مشاهده کردید ، یک عدد سه رقمی نیز وجود دارد که به شما روز سال تخم مرغ را می گوید راهنما می گوید که شسته و بسته بندی شده اند.

به عنوان مثال ، 5 ژانویه 005 خواهد بود. 31 دسامبر 365 خواهد بود.

همچنین ممکن است روی بسته تخم مرغ شما تاریخ “بهترین زمان” وجود داشته باشد ، اما باز هم می گویم که تخم مرغ ها پس از خرما هنوز هم بی خطر هستند.

در واقع ، تخم مرغ های شما می توانند تا 5 هفته پس از خرید ، در سردترین قسمت یخچال و در بسته بندی اصلی خود نگهداری شوند ، طبق راهنما.

اگر بطری ها به درستی ذخیره شوند ، مانند یک فضای تاریک و خنک به دور از بوهای شدید و دمای شدید می تواند به طور نامحدود دوام بیاورد.

راهنما می گوید بسته های برنج وحشی و سفید که باز نشده می توانند 2 سال در کمد شما ماندگار شوند.

سایر محصولات مانند کنسرو گوشت و سبزیجات می توانند بین 3 تا 5 سال عمر کنند.

هدر دادن تن

به گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده ، بین 30 تا 40 درصد از منابع غذایی در ایالات متحده هدر می رود.

بر اساس گزارش Feeding America ، یک سازمان غیرانتفاعی ایالات متحده با شبکه ای از بیش از 200 بانک مواد غذایی و 60،000 انبار غذا ، سالانه 108 میلیارد پوند غذا در ایالات متحده هدر می رود که معادل 161 میلیارد دلار غذای کاملاً بی خطر است.

به گفته PIRG ، آگاهی بیشتر مردم از برچسب خرما می تواند از هدر رفتن نیم میلیون تن غذا جلوگیری کند.

به عنوان مثال ، در برخی از ایالت ها ، حتی مجاز نیستید محصولات خود را به افراد نیازمند اهدا کنید ، در صورتی که تاریخ فروش آن به پایان رسیده باشد.

به گفته این سازمان ، تغذیه آمریکا به همراه شرکایش بیش از 4 میلیارد پوند مواد غذایی را از جمله 1.8 میلیارد پوند محصولات تازه نجات داد.

Feeding America با خرده فروشان ، کشاورزان و دیگران برای جمع آوری و اهدای غذای ایمن و با کیفیت بالا که در غیر این صورت دور ریخته می شد ، همکاری می کند.

دولت فدرال نیز اقدامی انجام داده است.

در سال 2018 ، FDA ، USDA و آژانس حفاظت از محیط زیست برای ایجاد “برنده شدن در زمینه کاهش ضایعات مواد غذایی” با یکدیگر همکاری کردند که برای آموزش بیشتر آمریکایی ها در مورد ضایعات مواد غذایی ، از جمله درک برچسب تاریخ محصول ، کار می کند.

آژانس ها همچنین با خرده فروشان و تولیدکنندگان برای کاهش تلفات و ضایعات مواد غذایی در حین رشد ، حمل و نقل و فروش محصولات همکاری می کنند.

چه زمانی آن را بیرون بیندازید

بنابراین چگونه می توانید بفهمید که محصولات واقعا خراب شده اند؟

برخی افراد “آزمایش طعم” را برای بررسی خراب شدن محصولات انجام می دهند. این یک روش خطرناک است ، زیرا طبق گفته راهنما ، حتی مقدار کمی از باکتری های خاص می توانند شما را بیمار کنند.

اگر طعم غذا یا نوشیدنی خراب است ، باید آن را تف کرده و بقیه را دور بیندازید.

شما همچنین باید مراقب علائم مسمومیت غذایی مانند اسهال یا حالت تهوع باشید و در صورت تشدید علائم با پزشک یا سایر کارکنان مراقبت های بهداشتی تماس بگیرید.

در عوض ، تست بو یک گزینه ایمن تر است. اگر بوی گندیده ای از محصول وجود دارد ، احتمالاً بهتر است آن را پرتاب کنید.

تغییر در رنگ یا بافت محصول ، مانند نان یا شیر کپک زده که توده می شود ، نشانه این است که احتمالاً خوردن یا نوشیدن ناامن است.

در صورتی که بسته بندی محصول دچار خراشیدگی یا تغییر شکل شود ، این می تواند نشانه ای از آلودگی ناشی از باکتری های داخل گاز باشد ، می گوید:

اگر قوطی یا ظرفی از غذا را باز می کنید و هوا یا محصول از آن خارج می شود ، یا باقی مانده کف دار است ، همه می توانند نشانه خراب شدن محصول باشند. قبل از غذا باید مراقب علائم دیگر آلودگی باشید.

اگر می خواهید اطلاعات بیشتری در مورد مدت زمان ایمن ماندن محصولات خاص قبل و بعد از باز کردن آنها داشته باشید ، می توانید برنامه FoodKeeper را از FoodSafety.gov بررسی کنید.

اخبار سلامت WebMD

منابع

صندوق آموزش PIRG ایالات متحده: “بهترین” در مقابل “استفاده توسط”: آنچه باید در مورد قرارهای غذایی بدانید. “

BlueTriton: “چگونه می توان آب بطری را ذخیره کرد؟”

وزارت کشاورزی ایالات متحده: “س FAالات متداول در مورد ضایعات غذایی” ، “برنده شدن در زمینه کاهش ضایعات مواد غذایی”.

تغذیه آمریکا: “چگونه در ایالات متحده با ضایعات غذایی مبارزه می کنیم”

مجمع عمومی پنسیلوانیا: “جلسه منظم 2021-2022 ، لایحه 434 سنا”.


© 2021 WebMD ، LLC. همه حقوق محفوظ است.



دیدگاهتان را بنویسید